V4: így tovább!

2016. február 17. 10:54

Bayer Zsolt
Magyar Hírlap
Addig pedig egy dolgunk van: megőrizni a V4-ek egységét, együttműködését, és minél többeket bevonni ebbe.

„Angela Merkel megbolondult.

Vagy zsarolják.

Teljesen mindegy, hogy mi az igazság, ugyanis a végeredmény ugyanaz: Angela Merkel ön- és közveszélyes lett, éppen ezért sürgősen el kell távolítani a hatalomból. Sajnos ezt mi nem tudjuk megtenni, úgyhogy ezt a német népre kell bízni.

A német népre, amely – én kimondhatom, hiszen mégis csak közülük való vagyok vér szerint – soha semmit sem volt képes félszívvel csinálni.

Amikor nácinak kellett lenni, a németek aztán beleálltak a »projektbe«. Amikor meg komcsinak, akkor abba. Az NDK volt az egyetlen hely a földön, ahol maga a nép is komolyan vette a bulit. S amikor agymosott, liberális zombinak kellett lenni, a németek azt is maradéktalanul teljesítették.

De most, ha lassan is, mintha kezdene felébredni a német nemzet a jólétért cserébe ráerőszakolt Csipkerózsika-álomból. Reméljük, így lesz, és reméljük, hogy a legközelebbi választásokon Merkelt elzavarják végre az anyja keservébe.

Addig pedig egy dolgunk van: megőrizni a V4-ek egységét, együttműködését, és minél többeket bevonni ebbe. Hiszen önérdeke szerint amúgy is ebbe a szövetségbe tartozik mindenki, akinek még maradt lelke, európaisága és valódi európai tudata, no és persze józan esze. 

Nekünk, közép-európaiaknak pedig még ennél is fontosabb az ügy. Mert most reális esély nyílt egy történelmi kiegyezésre. Trianon közelgő századik évfordulójára nem is emlékezhetnénk meg ennél méltóbban…

Végezetül pedig emlékezzenek szavamra: hamarosan német nyugdíjasok tömegei fognak Magyarországra menekülni. Német nyugdíjasok legelőször, akik a pénzükből meg tudják vásárolni sajnos lassan elnéptelenedő falvaink házait, német nyugdíjasok, akik öregségükre továbbra is harangszót akarnak hallani délben, és azt remélik, hogy fehér, keresztény emberek jönnek velük szembe az utcán.

Nyugaton pedig ez lassan megszűnik.

Európa itt marad meg, ha megmarad. A mindig lenézett, kioktatott, megosztott és egymásnak ugrasztott Kelet-Közép-Európában.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 64 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hát bármilyen futurisztikusn hangzik is, de szeritnem is kb. ez várható!

Ki gondolta volna a párizsi terrort, a magyar kerítést, a kölni orgiát, az ukrajnai helyzetet akér csak 3 évvel ezelőtt????

Hihetetlen

Azért rezervátumban élni nem rossz, ha az elég nagy (-::

Kevered a menekultet a migranssal. Aki tenyleges menekult, a kerelmet annak rendje modja szerint beadja, azok kapnak ellatast.
Aki nem haboru/dogvesz/eletveszely elol menekul, hanem csak a csorosag elol, azok nem. Ugyanis pont ilyenek ellen lett feltalalva a vizumrendszer, nem veletlenul.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés