Miért baj az összefonódás?

2016. január 26. 18:10

Nagy András
Új Szó
A Magyarországról érkező állami pénzekkel egy rettenetes hűbéri rendszert hoztak létre. Ennek legnagyobb részét az MKP vezetői osztják szét.

„Ahogy azt az elmúlt napokban, sőt hónapokban az Új Szó is többször megírta, a Magyarországról érkező állami pénzekkel egy rettenetes hűbéri rendszert hoztak létre. Ennek legnagyobb részét az MKP vezetői osztják szét, és folyamatosan sakkban tartják a civileket, egyfajta kényszerhelyzetbe szorítva őket. Aki beáll a sorba, az kaphat a stratégiai partnerségből és a bethlenes forint százmilliókból, aki viszont nem, annak még azt sem árulják el, hogy milyen postacímre kellene küldeni egy kérvényt. A nyilvános magyar pályázatoknál pedig jóval kevesebb pénz van a kalapban.

Egyébként akik szerint a magyar állami pénz nem közpénz, nem kell hozzá nyilvános pályázati rendszer, az kérdezze meg erről bármelyik magyarországi ismerősét, ő hogy gondolkodik erről. Vagy gondoljon bele, mi lenne, ha ugyanez lenne a helyzet a szlovákiai közpénzekkel.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 10 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"a Magyarországról érkező állami pénzekkel egy rettenetes hűbéri rendszert hoztak létre. Ennek legnagyobb részét az MKP vezetői osztják szét, és folyamatosan sakkban tartják a civileket, egyfajta kényszerhelyzetbe szorítva őket. "

Ez nagyban a CAP, Clintonné alapítvány , meg Gyuri bá' jóvoltából ismerős. Hiába, a civilség..

"Vicces például az önkormányzat elnevezés is, holott nem magukat kormányozzák a települések, hanem csak kitalálják, hogy mit szeretnének aztán megírják a pályázatot és az állam dönt ott fent, hogy ad pénzt és akkor lesz valami vagy nem ad pénzt és akkor jövőre lehet újra próbálkozni új pályázattal."

Ez bőven belefér az önkormányzatiságba amúgy.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés