Délmagyar: A szegedi egyetem kancellárja lenne Selmeczi – a politikus cáfol

2016. január 11. 10:39
Selmeczi Gabriella, a Fidesz politikusa is pályázik a Szegedi Tudományegyetem kancellári posztjára – értesült a Délmagyar. A lap úgy tudja, szintén pályázik a posztra Dlusztus Imre, a Délmagyar egykori főszerkesztője, a HírTV és a Helyi Téma egyik alapítója, illetve Dömötör Máté, a jelenlegi a kancellárhelyettes is. Selmeczi kedden cáfolta a Délmagyar értesülését. Leszögezte: nem pályázott és nem is akar pályázni a posztra.

A Délmagyar információi szerint Selmeczi Gabriella fideszes országgyűlési képviselő is pályázott a Szegedi Tudományegyetem kancellári posztjára. Rajta kívül még 16-an pályáztak, többek között Dlusztus Imre, a Délmagyar egykori főszerkesztője, a HírTV és a Helyi Téma egyik alapítója, illetve Dömötör Máté, a jelenlegi a kancellárhelyettes is. A lap kereste a megnevezett személyeket, hogy megerősítsék a pályázatukat, de egyelőre nem reagáltak a megkeresésre.

A szegedi egyetemen azután van szükség úgy kancellár kiválasztására, miután a korábbi kancellár Devecz Miklós tavaly ősszel belebukott egy Facebook-posztba. Devecz oldalán egy olyan fotó jelent meg a közösségi oldalon, amelyen egy csónakban meztelen nők voltak, és az a felirat volt olvasható rajta lengyelül, hogy „Végre normális bevándorlók”. A kancellár tagadta, hogy ő osztotta volna meg az ominózus fotót, de végül mégis lemondott. 

Frissítés: 

Selmeczi Gabriella kedden délután közleményben cáfolta a Délmagyar értesüléseit. Mint írja, hazugság, amit a lap írt. Úgy fogalmazott: „nem nyújtottam be pályázatot a kancellári posztra, azt nem is terveztem. Minden ezzel kapcsolatos híresztelés a valóság tudatos elferdítése. Az egyetemi pályázat elbírálásával kapcsolatos bármilyen hamis állítás pedig nem szolgálja az egyetem érdekét”.

Összesen 39 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Valamiért nagyon tönkre akarják tenni ezt a kiemelkedő magyar egyetemet.

"..Egyszer volt egy nagy csoda,
Neve: birka-iskola.
Ki nem szólt, csak bégetett,
Az kapott dicséretet.

Ki oda se ballagott,
Még jutalmat is kapott,
Így hát egy se ment oda,
Meg is szünt az iskola..."

A király teljesíti a kívánságát.

"..
Virág elvtárs: Arról akartam még beszélni magával Pelikán, hogy lehetetlen és bűnös dolog, hogy egy ilyen öreg harcos, mint maga még mindig a gátőrzéssel bíbelődik.

Pelikán József: Nagyon jól érzem én itt magam, Virág elvtárs.

Virág elvtárs: Magának másutt a helye. Komoly, felelős, vezető funkcióban. Mihez ért?

Pelikán József: Semmihez. A gáthoz meg az ürgeöntéshez. Meg nem vagyok én képzett ideológiailag.

Virág elvtárs: Nem nyitok vitát, Pelikán. Szereti a mi nagy bölcs vezérünket?

Pelikán József: Hát hogyne.

Virág elvtárs: Akkor nem lehet baj..."

Vannak itt érdekesebb hírek is:

"..ESZERINT CSAK ADDIG MARADHATNAK AZ IRREÁLISAN ALACSONY ÁRAK A LAKOSSÁGI ÁRAM- ÉS GÁZPIACON, AMEDDIG A VESZTESÉGBE HAJSZOLT KÜLFÖLDIEK EL NEM ADJÁK A CÉGEIKET AZ ÁLLAMNAK. AMIKOR MÁR MINDET ELADTÁK – ÉS ENNEK MEG KELL TÖRTÉNNIE 2017. ELSŐ NAPJÁIG – AKKOR MUSZÁJ LESZ EZEKET A KÖLTSÉGEKET VISSZATENNI AZ ÁRAZÁSBA, KÜLÖNBEN AZ ÁLLAM SEM BÍRJA ELVISELNI A VESZTESÉGEKET.

A MINISZTERELNÖKSÉGEN PONTOSAN KI IS SZÁMOLTÁK, AHHOZ HOGY MEGÉRJE A SZOLGÁLTATÁS, A GÁZ ÁRÁT KÖBMÉTERENKÉNT 24 FORINTTAL, AZ ÁRÁM ÁRÁT PEDIG KILOWATTÓRÁNKÉNT 3,2 FORINTTAL KELLENE MEGEMELNI...."

http://tldr.444.hu/2016/01/11/..

Ez úgy lenne tisztességes, ha mind a 16 pályázó nevét közölnék.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában