Előrelépés

Egyetemi rangot kapott a Budapesti Metropolitan Főiskola

2015. december 10. 15:52
Január 1-jétől alkalmazott tudomány egyetemeként működhet a Budapesti Metropolitan Főiskola. Az intézmény közleménye szerint az új ranggal nő a náluk szerzett diploma értéke, és számos nemzetközi lehetőség nyílik meg az iskola előtt.

Alkalmazott tudományok egyetemeként működhet január 1-től a Budapesti Metropolitan Főiskola (a korábbi Budapesti Kommunikációs Főiskola). A felsőoktatási intézmény az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közlemény szerint a főiskola minden feltételnek megfelelt. Az alkalmazott tudományok egyeteme ranggal az intézményben végzett diákok diplomájának piaci értéke nő, az iskola számára pedig számos nemzetközi lehetőség nyílik meg. Az egyetemi rang segíti a Magyarországon kívüli terjeszkedést a Metropolitan számára, emellett a külföldi hallgatók számának emelkedésére is számít a főiskola – írták.

A Budapesti Metropolitan Főiskola Magyarország legnagyobb magánkézben lévő főiskolája. Az intézményben két karon, négy fő képzési területen – kommunikáció, üzlet, turizmus és művészet – folyik képzés, alap- és mesterfokon, illetve másoddiplomás képzési szinten. A főiskolának jelenleg mintegy 7000 hallgatója van, akik 2011-től már nemcsak a fővárosban, hanem Hódmezővásárhelyen, a Metropolitan Regionális Tudásközpontjában is részt vehetnek az oktatásban.

*

Fotó: Budapesti Metropoitan Főiskola Facebook-oldala

Összesen 13 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés