Így dobálják a szőlőfürtöket Tokaj szlovák részén

2013. augusztus 10. 18:52
Kétperces bemutatófilmet készített Tokaj-Hegyalja szlovák részéről a magyarul az egyik legaranyosabb nevű szlovákiai pincészet, a Tokaj Macik. A videóban a szüret mozzanatain túl a gondos pincebeli kóstolások is nagy szerepet kapnak. Tokaj-Hegyalja szlovákiai része 900 hektár területet foglal magába, a borvidék magyarországi területe 6000 hektár körül van.

 

Összesen 12 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az a 900 hektár terület éppen elég ahhoz, hogy lejárassák vele a Tokaji márkanevet.

Meg is teszik, ami tőlük telik.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés