Legyen a Vodafone Főállású Angyala!

2013. május 20. 19:44
A Vodafone egyik alapítványa idén is meghirdette Főállású Angyal nevű projektjét, amelyben különféle CSR-projektekre lehet megnyerni a telekommunikációs vállalat erőforrásait.

A Vodafone Magyarország Társadalmi Esélyegyenlőségért Alapítvány 2013-ban immár hatodik alkalommal hirdeti meg a Főállású Angyal programot és a hozzá kapcsolódó társadalmi felelősségvállalási pályázatot. A Program egy olyan támogatási program, amelyet a világ egyes országaiban jelenlévő Vodafone alapítványok vezettek be, illetve működtetnek saját országukban.

A Vodafone Magyarország Alapítvány lehetőséget kíván biztosítani olyan magánszemélyeknek, akik vállalják, hogy szaktudásukkal egy éven keresztül segítik az általuk kiválasztott nonprofit szervezet munkáját, és elhivatottságot éreznek az iránt, hogy 12 hónap alatt megvalósítsanak egy konkrét projektet a kiválasztott szervezetnél.

A pályázat nyertese a pályázat révén arra kap lehetőséget, hogy az általa a jelentkezésében megnevezett szervezetnél, a jelentkezésében megjelölt munka-, illetve feladatkörben, magyarországi munkavégzéssel, teljes munkaidőben szerződéses munkaviszonyt létesítsen, tizenkét hónapos határozott időtartamra.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában