Az ATV visszautasítja a Magyar Nemzet vádjait

2013. január 14. 18:30
Az ATV mindig is kiállt a rasszizmus minden formája ellen és maximálisan tiszteletben tartja minden ember, köztük a miniszterelnök személyiségi jogait is.

„Az ATV Zrt visszautasítja a Magyar Nemzet Online „Rasszista poénokkal hergeli lájkolóit az ATV” című cikkének állításait.

A Magyar Nemzet Online hétfő délutáni cikkében két, Orbán Viktort ábrázoló fotómontázsra (mémre) hivatkozva azt írta: »Rasszista mémeket osztott meg hivatalos Facebook-üzenőfalán az ATV.«

A két kép egy sor, a tegnapi antirasszista tüntetés kapcsán készült internetes mém között került fel a világhálóra. A Magyar Nemzet Online állításával szemben az ATV nem hergelte rasszista poénokkal a lájkolóit, hiszen ennyi erővel - akárcsak más portálok, így például az Index is, amely szintén hasonló fotógalériát tett közzé – Bruce Willis, Gyurcsány Ferenc, Horthy Miklós, Batman és egy dinoszaurusz lecigányozásának vádját is a nyakába vehetné azzal, hogy a mémeket rövid időre megosztotta Facebook oldalán.

Az ATV mindig is kiállt a rasszizmus minden formája ellen és maximálisan tiszteletben tartja minden ember, köztük a miniszterelnök személyiségi jogait is. Ha mindezek ellenére a mémgaléria bárki számára sértő volt, az érintettek elnézését kérjük.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 4 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés