Több mint harmincezer cipősdoboznyi ajándék gyűlt össze idén

2012. december 22. 13:41
Több mint harmincezer doboz ajándékot gyűjtöttek össze az idén az immár kilencedik alkalommal megrendezett karácsonyi adománygyűjtő cipősdoboz-akcióban – közölte a Baptista Szeretetszolgálat szombaton az MTI-vel.

A magyar adományozók jóvoltából az elmúlt napokban 33 ezer cipősdoboznyi ajándékot oszthattak szét nehéz helyzetű gyerekek között – áll az MTI-hez eljuttatott közleményben. A segélyszervezet a karácsonyi cipősdobozokat az ország közel százötven pontján gyűjtötte, hogy a nehéz sorsú gyerekek és fiatalok is kapjanak ajándékot az ünnepekre.

A harmincezredik cipősdobozt csütörtökön a pécsi gyermekotthonban adta át Szenczy Sándor elnök a Baptista Szeretetszolgálat által szervezett jótékonysági akción. A csomag a japán nagykövetségről érkezett – olvasható a közleményben. Mint írták: az akció kedvezményezettjei a gyermekotthonokban nevelkedők, a vidéki településeken mélyszegénységben élő rászorulók, a nagycsaládosok és a karácsonyt kórházban töltő kisgyerekek Magyarországon és a határon túl.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában