Fekete-Győr bábkormányokról és felszabadításról magyaráz

2022. március 02. 15:33

„Ne szépítsük.”

2022. március 02. 15:33
null

Miközben Oroszország a magyar kormány által is elítélt módon támadja Ukrajnát, Fekete-Győr András, a Momentum bukott miniszterelnökjelölt-jelöltje és egykori elnöke a Facebookon arról ír, hogy a magyar kormány Putyin bábkormányává vált.

Fekete-Győr András szerint április 3-án „fel fogják szabadítani Magyarországot”, mivel a magyarok Európához szeretnének tartozni.

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VeJoLa
2022. március 08. 14:01
FeGyAgya! Ti lennétek csak igazán bábkormány a nyakunkon! Úgy járnánk veletek, mint a hősi halálra kötelezett ukrán hadkötelesek a BigBábjátékos mozgatta zongorista uralma alatt!
uszti89
2022. március 04. 22:50
Feketének fogalmi zavarai vannak a "bábkormány" kifejezéssel. Segítek neki : egy bábkormány tagjai voltak egykor Rákosi (Roth ill. Rosenkranz) Mátyás , Gerő (Singer) Ernő,Révai József,Farkas Mihály és a "legendás" Péter Gábor (Eisenberger Benő) Ez a banda akkor bukott meg, amikor a KGB főnöke Berija magához rendelte Rákosit és kérdőre vonta. "Mi van magával, a zsidók királya akar lenni?" (Utóda Nagy Imre lett)
enes
2022. március 03. 19:15
Lezárult már az ejtettem/dobta pere?
Rizsa
2022. március 03. 19:00
Ne már . Vegyen példát a Jakabról. Elcipelt egy nagy bőröndött. Azóta veri a mellét. Ez még el se bírná a bőröndöt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!