Ön lebukott, nem oktathatott volna a Corvinuson, tehát csalt!

2021. szeptember 11. 13:52

Schmitt Pálhoz hasonlóan lemond-e a főpolgármesteri pozíciójáról és az előválasztáson való indulásról?

2021. szeptember 11. 13:52
null
Kovács András
Kovács András
Facebook

„Nyílt levél Karácsony Gergely Főpolgármester Úrnak!

Tisztelt Főpolgármester Úr!

A legfrissebb hírek szerint az Ön tanársegédi kinevezése nem felelt meg az intézményi szabályzatnak, mert nem volt meg a feltételként előírt legalább egy C típusú nyelvvizsgája, vagy ezzel egyenértékű államilag elismert oklevele. Az adjunktusi kinevezése is szabálytalannak bizonyult, mert a rendelkezésre álló dokumentumok alapján nem kezdte meg a doktorjelölti jogviszonyát.

Ön 2012. március 28-án az Indexnek azt mondta: Pokol lesz Schmitt Pál élete.

Ön 2012. március 30-án az ATV-ben azt mondta: Schmitt Pál piti tolvaj és hazudozó. Ha ezek után Schmitt Pál a helyén marad, akkor teljesen lejáratódik a köztársasági elnöki intézmény - tette hozzá. A teljes beszélgetés itt látható: https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=U4QnDAhlm5I...

Tisztelt Főpolgármester Úr!

Ön több mint kilenc évvel ezelőtt nagyon élesen támadta a köztársasági elnököt, aki lebukott a hamis doktorijával. Schmitt Pál egyenes férfi volt, és hibáját beismerve lemondott a posztjáról. Visszavonult a politikától.

Ön most bukott le, mivel teljesen nyilvánvalóan nem oktathatott volna a Corvinuson, tehát csalt! A két eset kísértetiesen hasonló!

Kérdezem, hogy Ön Schmitt Pálhoz hasonlóan lemond-e a főpolgármesteri pozíciójáról és az előválasztáson való indulásról?

Ha megteszi, akkor Ön egy igazi karakteres politikus, aki vállalja a hibáit és annak következményeit!

Ha pedig nem mond le, akkor pedig Önt tudom csak idézni »Piti tolvaj és hazudozó. Ha ezek után a helyén marad, akkor teljesen lejáratódik«.

Várom megtisztelő válaszát!

Üdvözlettel: Kovács András”

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 258 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
De Molay
2021. szeptember 14. 09:59
Rugo: "Nem tudom, hogy hamisak voltak-e az általa benyújtott papírok, de azt igen, hogy adjunktusi fokozatot nem szoktak majdra osztogatni." De szoktak. Haladékot adtak a megszerzésre. "Hibázhatott akár 10 ember is, de az egészen biztos, hogy Karácsony tudatában volt a jogszabályi megfelelés hiányának." Mindenki tisztában volt vele. De ha elolvasod az akkori Felsőoktatásról szóló trv.-t és oktatói követelményrendszert a kampányszövegek mellett, akkor ezt találod: 91. paragrafus (1) Nem foglalkoztatható tovább az az oktató, aki a munkába állásának napjától számított a.) harmadik év elteltéig a tanársegédi munkakör b.) nyolcadik év elteltéig az adjunktusi munkakör betöltéséhez szükséges feltételeket nem teljesítette. És ez történt. Gergő nem teljesítette és távozott. De addig a törvény lehetőséget adott a foglalkoztatására. A jónép búgatásához persze jó történet, hiszen a választók igen kis hányada egyetemi oktató, aki tisztában van a tényekkel.
jobbközépen
2021. szeptember 12. 18:30
Hogy őszinte legyek, én örülök hogy ilyen pancserek tolonganak a balliberális oldalon.
nyugalom
2021. szeptember 12. 14:49
A diplomamunkajat ki irta, honnan masolta?
nyugalom
2021. szeptember 12. 14:48
Ez a tróger meg almaban is hazudik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!