A pesti nincsmásik Pravda szerint rossz a nyelvtanítás, ezért hiperpasszív Kamu Geri

2021. június 06. 23:14

Fránya dolog az emlékezet, az pedig még rosszabb, ha cserbenhagy minket. Dühítő.

2021. június 06. 23:14
Apáti Bence
Origo

„Frusztrál, hogy valami rémlik, de nem ugrik be, hogy is volt az a bizonyos eset, amire vissza szeretnénk emlékezni.

Ilyenkor elővesszük a jó öreg Google-t, és elkezdünk keresgélni. Mondjuk, megnézzük, hogyan vélekedett néhány évvel ezelőtt a nyelvtudás hiányáról a függetlenobjektív siserahad.

A SZAKMA, a magukat minden felettinek gondoló kiválóbbnál kiválóbb szakemberek, akiknek az egyik kedvenc elfoglaltságuk, hogy minden áldott hónapban agyon- és körbedíjazzák magukat. Mert egyszerűen jár nekik az a havi egy díjacska, hiszen a nap mind a 24 órájában olyan, de olyan objektívak, hogy világszerte a csodájára járnak a függetlenségüknek.

De mielőtt továbbmennénk; érdemes tisztázni valamit.

KARÁCSONY GERGELY NEM TUD ANGOLUL.

Pont.

Ezt lehet szépíteni, optikai tuningokkal ellátni, vagy épp összevissza hazudozni róla, ahogyan a világhírű függetlenobjektív kollégák nap mint nap eleget is tesznek ennek a csöppet sem egyszerű feladatnak, csak épp nem érdemes, mert számtalan kép és hangfelvétel, meg számla bizonyítja az ellenkezőjét.

Gondoljunk csak a Hableány-katasztrófa évfordulójára, amikor Szijjártó miniszter úr fordított a főpolgármester úrnak, vagy arra a másik hírhedt eseményre, amikor egy nemzetközi sajtótájékoztatón Barabás Richárd tette ugyanezt, vagy idézzük fel azokat a többmilliós összegeket, amelyek tolmácsok zsebében leltek nyugalomra.

Esetleg emlékezzünk vissza Gergőnk legutóbbi roppant kínos incidensére;

SZOMBATON A DEUTSCHE WELLE RIPORTERÉNEK KÉRDÉSEI HALLATÁN KEZDETT BAMBÁN MOSOLYOGVA, ZAVARTAN MAGA ELÉ NÉZNI, A PÁROS NAPOKON KÖZÉPFOKÚ NYELVVIZSGÁT KAMUZÓ GERGELY.

Esetleg idézzük fel, hogy a nincsmásik Pravda, a Telex, milyen hihetetlen anyagokkal kezdte mentegetni a hol középfokú, hol hiperpasszív angolt, hol diszlexiát hazudó Kamu Geri füllentéseit.

Legutóbb például egy olyan cikkel igyekeztek mentőövet dobni a saját hazugságaiba végérvényesen belefulladó miniszterelnök-jelöltnek, amely a magyarországi »híresen rossz és használhatatlan idegennyelv-oktatást« vette górcső alá.

Hiánypótló anyag volt.

Úgy kellett Gerinek, mint egy falat kenyér.

Vagy Unicum.

De nézzük, ahogy ígértem, milyen gyönyörű őrjöngésrohamot kaptak a most a nyelvtudás hiányát firtató jobboldali sajtón fanyalgó függetlenobjektív sajtómunkások.

Régi kedvencem, Sarkadi Zsolt például ezt írta a 444-en, miután Vida Ildikó tolmácsot szeretett volna kérni az amerikai ügynökkel - pardon, ügyvivővel - folytatott beszélgetése során:

Gondolták volna, hogy a nő, aki a magyar adóhatóságot vezeti, egyáltalán nem tud angolul?

Zsolt fantasztikus figura, mert két napja viszont már ezt bírta lepötyögni:

(..) Ez önmagában nem lenne akkora dolog, viszont a fideszes média hónapok óta harsogja, hogy Karácsony Gergely nem tud angolul, ezért nem lehet belőle jó miniszterelnök.

Igen, mi harsogjuk, mert ti kussoltok.

Pedig nem volt ez mindig így, kedves kollégád, Ács Dániel - szintén 444 - ugyanis így gúnyolta Vida Ildikót:

Vida Ildikó sértődött bénázásával az egész világ előtt csinált hülyét magából és a kormányból, azt a látszatot keltve, hogy egy CBA-pénztárosi képességekkel sem rendelkező emberre bízta Magyarország pénzét. Döbbenetes pillanat volt.

Ízlelgessük akkor ezt egy picit!

Tehát a most fanyalgó, de inkább kussoló ballib propaganda szerint egészen döbbenetes, sőt, hülyét csinál magából az egész világ előtt az, aki nem tud angol nyelven tárgyalni, de még egy random CBA-pénztáros képességeivel sem rendelkezhet olyan valaki, aki nem beszél tökéletesen idegen nyelveket.

Mondanom sem kell, Daninknak mostanában egy szava sincs Gergely vesszőfutásához.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Viribus Unitis
2021. június 08. 06:32
Bocsánat, tervek....
balbako_
2021. június 07. 18:29
Kellenek ezek a szembesítések. Nem azért mert hátha a megcélzottak magukba szállnak, mert ezeknek nincs bőr a pofájukon. Inkább azért, hogy a feledékenyeknek az emlékezetébe idézzük.
jánosbácsi
2021. június 07. 10:17
Bence tíz éven keresztül nem tűnt fel, hogy Tarlós István Budapest főpolgármestere nem beszél angolul? Kövér László házelnök szintén nem beszél angolul. Áder János úgy ment ki Brüsszelbe, hogy nem tudott angolul, Varga Judit tolmácsolt neki. Áder János köztársasági elnök szintén nem tud angolul. Orbán Viktor úgy beszél angolul mint Fekete Pákó magyarul. Nyilvánvalóan a felcsúti akadémián tanulta az angolt.
szürkeSzarvas
2021. június 07. 10:08
Nyelvet megtanulni erőfeszités,potóra(pénz)-és /vagy nyelvi közeg.Ha lehet-vagy mégtöbb erőfeszites. ("Semmiből csak semmi van". Kazakstani bonmot.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!