Román tanügy: doktoráljunk az oviban!

2016. november 04. 14:24

Már-már előírják, hogy az ovisok készítsenek dolgozatot ENSZ által futtatott témakörökben. Az elkészült dolgozatokat valószínűleg felküldik majd Bukarestbe, hogy legyen a minisztereknek miből plagizálni.

2016. november 04. 14:24
Egyed Ufó Zoltán
Uh.ro

„Mondja egyik óvónő ismerősöm, kinek nevét most érthető okokból nem írom le, hogy megjött az ezévi módszertani levél a tanfelügyelőségről. Egy jó hónapot késett, de még így is gyorsabb volt, mint a tej-kifli. Újdonságokat tartalmaz a levél, ilyen aranyos még soha nem volt a minisztérium.

Azt írják fentről, a korai tanulás a jólét alapja.

Aztán hátrébb ajánlják, már-már előírják, hogy az ovisok készítsenek dolgozatot a következő, az ENSZ által futtatott témakörökben: szegénység, közlekedésbiztonság, biodiverzitás, kultúrák fúziója, fenntartható energia.

(...)

Az elkészült dolgozatokat valószínűleg felküldik majd Bukarestbe, hogy legyen a minisztereknek és a parlamentereknek miből plagizálni a börtönbüntetésüket lerövidítő kutatótevékenység alatt.”

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dénia
2016. november 06. 06:35
Kimaradt egy fontos tétel, amit nálunk a volt izraeli nagykövet mondott a magyar történelemtankönyvek izraeli felülvizsgálata kapcsán. Hogy már az oviban el kellene kezdeni tanítani a holokausztot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!