Gyereknapra

2016. május 29. 15:10

Legyen fagyis az orruk hegye, és ugráljanak hadonászva kisgatyában a jó nyári esőkben. Legyen gyerekkoruk.

2016. május 29. 15:10
Lackfi János
Facebook

A gyerekek éljenek sokáig, de a fülük ne érjen bokáig, mert az rusnya látvány lenne. Legyen sok igazi örömük, fogjanak ebihalat, kacsázzanak kavicsokkal, evezzenek vadvízen, koszolódjanak be rendesen, legyen fagyis az orruk hegye, és ugráljanak hadonászva kisgatyában a jó nyári esőkben. Legyen gyerekkoruk.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nannyó
2016. május 30. 08:06
Az az igazi gyerekkor, amikor a nagypapával meg a három tesóval elmegy a 10 év alatti gyerek az erdőbe, megtanulják a növények nevét, lesik az erdei állatkákat, megtanulnak tájékozódni, tüzet gyújtani meg egyéb ilyen "túlélős" dolgokat, aztán mikor hazamennek, a nagymama veszekszik a papóval, hogy miért ilyen koszosak a gyerekek és megeteti a megfáradt csapatot mindenféle finom falattal. :)
o _ A
2016. május 29. 22:04
Szerintem az "igazi öröm" és "gyerekkor" nem pont ezt jelenti, hanem mikor jókat mulatnak az előnyösebb kinézetű (értsd: előnyös vonásokkal rendelkező, korukhoz képest izmos, nem túl fakó bőrű, de láthatóan tiszta európai vagy legalább kaukázusi származék) kisfiúk a bokorban vagy a strandon a kislányokkal.
Volo
2016. május 29. 21:24
Lehet így is? Bognár disznó miért nem vesz példát, ha a gyereknap kapcsán túr?
kjkj945
2016. május 29. 18:20
Május 29. - A Magyar hősök emlékünnepe
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!