Tapolca, Ajka, Sümeg

2015. április 13. 19:39

A Jobbik előretörése NEMZETI TRAGÉDIA. És persze nemzeti szégyen.

2015. április 13. 19:39
Tamás Gáspár Miklós
hvg.hu

„A tények:

• a két radikális jobboldali párt (Jobbik, Fidesz) együtt nagyjából 70 százaléknyi szavazatot kapott;

• az elmúlt hónapok szörnyű leleplezései után is kis híján nyert a kormánypárt jelöltje;

• a hírhedt »kétharmad« megvan: a kétféle radikális jobboldal együttesen alkotmányozó többséget alkot;

• a kampány során senki nem vonta kérdőre a Jobbikot, hogy melyek is a szándékai, ha egyre több választót állít maga mellé és hatalmi tényezővé válik; a Jobbik semmilyen lényeges politikai kérdésben nem foglal állást; erre a nyilvánosság nem kényszeríti rá; ezért – egyébként közismert – »alapgondolatai« bírálatának az éle kicsorbul; (...)

Mindevvel együtt: a Jobbik előretörése NEMZETI TRAGÉDIA. És persze nemzeti szégyen. Már Orbán Viktor diadalai is tragikusak voltak hazánk sorsára nézve. Szegény Magyarország egyre mélyebbre zuhan.

Tiltakozásra mintha már senkinek nem maradt volna energiája. Némelyek legyintenek, mások menekülnek. A legtöbben fásultan hallgatnak. Úgy látszik, semmi nem segít.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 179 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bakonyibetyar
2015. április 14. 14:34
Brigadéros, yanno egyetértek veled a pálmát viszont nálam toyoda viszi el, rövid, velős és IGAZ... TGM, mikor húzol mán el izraelbe...? Tudod,mer' ti mondjátok: n@cik, haza !
grün
2015. április 14. 09:10
micsoda letargia kérem, a tehetetlenségi erő majd csak megszüli nekünk azt a szebb világot, ahol a feministák és a homokosok uralma végre kiteljesedhet az egész emberiség javára...
MZ/X
2015. április 14. 09:04
Gazsi! Nálunk magyaroknál van egy mondás:Hallgatni arany... ismerkedj meg vele, ha már itt élsz...
berzsian56
2015. április 14. 08:18
" A legtöbben fásultan hallgatnak". Ehhez képest az első mondatban azon siránkozik, hogy 70% a jobboldalra szavazott. Akkor,ezek úgy hallgatnak , hogy elmennek és támogatják a jobboldali pártokat? Ráadásul a választók több,mint kétharmada. Arra szavaztak, hogy nem kérnek belőletek. Helyedben én inkább hallgatnék Gazsi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!