Hopp, még egy hamis diploma

2013. december 13. 07:59

Schmitt Pál még csak diplomamunkát lopott, Tolnainé már erre sem vette a fáradságot. Diploma, doktorátus, nyelvvizsga. Kilós árban kapható. Jó csapat.

2013. december 13. 07:59
Dési János
Dési János
Népszava

„Ma már Jávor Benedek képviselő kitartó munkája nyomán tudjuk a következőket: a doktori minden valószínűség szerint egy semmit sem érő, az Egyesült Államokban vásárolt cím. A nyelvvizsgáról szóló dokumentumok véletlenül azután tűntek el, miután kiderült, egy csapat élelmes ember pénzért juttatott rászorulókat nyelvvizsgához. A napokban aztán arra is fény derült, hogy még az a kar és szak sem létezett soha, ahol Tolnainé állítólag a diplomáját szerezte.

De a legérdekesebb, hogy egészen az utolsó pillanatokig védték a védhetetlent az állami főhatóságok vezetői. Fazekas Sándor miniszter és Illés Zoltán államtitkár. Hogy önként vagy parancsra tették-e, szinte mindegy is. Schmitt Pál még csak diplomamunkát lopott, Tolnainé már erre sem vette a fáradságot. Diploma, doktorátus, nyelvvizsga. Kilós árban kapható. Jó csapat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 194 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
S0ma
2013. december 13. 13:32
Megy ám az összes balliba a retekbe, Jávorral együtt! Mikor vizsgálta meg bárki is, hogy náluk kinek honnan származik a diplomája? Ha már fölcsaptak diploma-kutatónak, találják meg Feriét is valamelyik polcon! Vagy, aki nem tudja bebizonyítani, hogy mit állít, illetve nagy valószínűséggel megfenyegeti a csalást alátámasztó tanút, az jó a ballib köcsögöknek még miniszterelnöknek is?
6qwasyx
2013. december 13. 11:08
Szeretném betölteni Tolnainé helyét a Zöldhatóságnál! Ha nem megy, akkor megelégszem a jövedelmével, társadalmi presztizsével, a neki járó privilégiumokkal. Név és cím a szerkesztőségben.
narmer
2013. december 13. 10:07
Ó te seggfej! Az a baj,hogy Jávor Benedek ahelyett, hogy a választói gondjával, bajával foglalkozna pitiáner nyomzgatással tölti az idő a fizetéséért.
kamasuka
2013. december 13. 09:56
Cunci! Mi van feribohócod szakdolijával? Megtaláltátok már? Zsóti megírta már?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!