<![CDATA[egyetem.mandiner.hu]]> http://egyetem.mandiner.hu/ hu-HU <![CDATA[Döntés elé állították a corvinusosokat CEU-ügyben]]> A szakkollégisták által alapított „Szabad ország, szabad egyetem” mozgalom tartott flashmobot csütörtökön a Budapesti Corvinus Egyetem épületei között.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Mozgalom indult a CEU védelmében (videó)]]> „Szabad ország, szabad egyetem” névvel indítottak mozgalmat a szakkollégiumok a CEU ügye miatt. Elsőként a Corvinuson tartottak hallgatói fórumot.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kőszegi Botond (Facebook): Visszalépek a corvinusos TT tagságomtól]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Mezei Balázs (PPKE BTK): Mindig formabontó voltam]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete (fdsz.hu): Állásfoglalás a felsőoktatási törvény módosításáról]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Mathias Corvinus Collegium (Facebook): Közlemény a felsőoktatásról]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szakkollégiumok (Közlemény): Szakkollégiumi állásfoglalás a Közép-európai Egyetem mellett]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Törvénytervezet: nekimennek a CEU-nak?]]> Balog Zoltán miniszter kedden este benyújtott egy törvényjavaslatot, miszerint az EU-n kívüli, harmadik országokban székhellyel rendelkező egyetemek csak kétoldalú kormányközi megállapodás alapján működhetnének Magyarországon. Az Origo szerint a CEU szebálytalanul működik és kérdés, hogy bezár-e az intézmény. Az egyetem rektora szerint hamisak az Origo állításai, valamint úgy fogalmazott, hogy rájuk szabták a törvénytervezetet.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Lovász László (168 Óra): Sok probléma van az egyetemi rendszerünkkel]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Sümeghi Lóránt (888): A Gender Studies a világ legnagyobb áltudománya]]> [...] Bővebben!
]]>