Példátlan elismerést kapott Magyarország Nyugatról

2024. május 02. 10:15

Budapest emlékezteti az európaiakat arra, ami az otthonukból már elveszett.

2024. május 02. 10:15
null

Nyitókép: AFP/Philippe Turpin

Még van remény arra, hogy az európaiak a józan eszükre hallgatnak az EP-választásokon – áll a The European Conservative oldalán megjelent publicisztikában.

Rod Dreher szerint a nemzetgyűlölők tevékenysége miatt szinte teljesen elpusztult a régen ismert Európa, ám Budapesten még más a helyzet:

A magyar főváros lakóinak mindennapos élmény, hogy nyugat-európai látogatók megerősítik, újra Európában érzik magukat. Egyértelmű, hogy mire gondolnak. Mivel Magyarországot nem érinti az ellenőrizetlen migráció, Budapest arra emlékezteti őket, ami otthonukban már elveszett.

Hozzátette, ő Magyarországon élő amerikaiként is hálás ezért. Úgy véli, csodálatra méltó, hogy a magyarok továbbra is megbecsülik a kultúrájukat és hajlandók megvédeni azt. Megjegyezte, ehhez az ország vezetői is hozzájárulnak, akik eközben nem hajlandók meghajolni az európai elitnek, amely gyűlöli a kontinens egyediségét.

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

 

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robert-N
2024. május 02. 12:41 Szerkesztve
Zsolakomarom 2024. május 02. 12:36 majus 8 munkaszuneti nap buksik no nem Magyarorszagon mert ez a GYOZELEM NAPJA, magyarorszag pedig VESZTETT errol en nem tehetek --------- Mit vesztett? Mutasd. Az eltelt 15 évben több mint 80%-kal nőtt a nemzeti vagyon. Az aranytartalék több mint 30-szorosa a 2010-es évhez mérve. 3-tonna helyett közel 100 tonna. A munkanélküliség gyakorlatilag minimumon van. A magyar háztartások vagyona nő, EU-s szinten az élen a magyar családok ingatlan tulajdona...... A teljesség igénye nélkül te fasz. HVG független baloldali te barom. Szar ügy ha szembejönnek a tények mi? https://hvg.hu/ingatlan/20210722_lakas_csaladihaz
Zsolakomarom
2024. május 02. 12:36
majus 8 munkaszuneti nap buksik no nem Magyarorszagon mert ez a GYOZELEM NAPJA, magyarorszag pedig VESZTETT errol en nem tehetek
nempolitizalok-0
2024. május 02. 12:06
A libsi ebből is leszűrheti, hogy Orbánék sikere mögött egyáltalán nem fideszfanok, hanem nemzeti értékeire igényes szavazók állnak. Ezért sem hiszem el a "ballibsi értelmiségi" kategóriát, mert minden értelmiségi igényes erre, aki nem, az akkor sem értelmiségi, ha diplomája van. Mindannyiunkat a valódi értelmiség rétegébe tartozó pedagógusok, művészek és más szakmájú emberek tanítottak nemzeti értékeink megismerésére.
Józsi6
2024. május 02. 11:49
A turisták szálljanak egy 4-6-os villamosra és egyből otthon érezhetik magukat. De a Nyugati aluljáró sem rossz az érzés felidézésére
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!