Orbán Viktor: Olyan idők jönnek, amikor a gyenge népek elvesznek, az erősek megmaradnak

2023. július 01. 10:46

Nehéz gondolatokat fogalmazott meg a kormányfő a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tisztavatóján.

2023. július 01. 10:46
null

Olyan idők jönnek, amikor a gyenge népek elvesznek, az erősek megmaradnak, ezért minden nap erősíteni kell saját védvonalainkat és rendvédelmi szerveinket – mondta Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Budapesten, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem rendészettudományi karának tisztavató ünnepségén.

A kormányfő beszédében kiemelte: olyan időket élünk, amikor a világ alapjaiban reng, „ez alól mi magyarok sem vagyunk kivételek”, hiszen

A háború Magyarország szomszédságában zajlik, és közben délről migránsok ezrei „ostromolják határainkat” – fogalmazott.  

Hangsúlyozta: szükség van erős országra, erős kormányra, erős gazdaságra, erős hadseregre és nem utolsósorban erős rendvédelmi szervekre. „Ki kell képeznünk és fel kell vérteznünk magunkat” – jelentette ki Orbán Viktor.

(MTI)

Nyitókép: Facebook-videó

Összesen 185 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rajgy
2023. július 01. 17:00
A magyar népnek mindegy, hogy a Biden, a Netanjahu, vagy a kínaiak igázzák le az országot, vagy a Várbeilek lopják szét.
zabszem
2023. július 01. 15:58
Nem kell aggódni Magyarország épp elég stabil, két dologban biztos: 1. Nem lesz itt migráns egy darab sem. 2. Nem lesz itt fegyverküldés Ukrajnába. Azt remélem csak, hogy ezt sikerült bármelyik országos politikusnak is jól a csökött kis agyába vésni, ha már egyszer ennyi pénzt költünk rájuk, függetlenül attól, hogy jobb vagy bal oldali! Szóval jobb ha még a gondolatát is elhessegeti az ilyesminek vagy inkább az utcára se menjen ki.... Ezt csak a Donáth Annácska félék kedvéért...
jánosbácsi
2023. július 01. 15:51
Ég a ház ! Obán Viktor utolsóként bezárja az ajtót és a kis családjával elmenekül a rothadó nyugatra.
szürkeSzarvas
2023. július 01. 15:26
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!