Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Bírósági ügy lett abból, hogy egy hawaii férfi delfineket, de még egy bálnát is zaklatott

2023. március 07. 20:47

A jelentések szerint Dolphin Dave túl közel ment hozzájuk.

2023. március 07. 20:47
null

Több szövetségi törvényt is megsérthetett a magát csak Dolphin Dave-nek nevező David Jiménez Maui, miután kiderült, delfineket és egy hosszúszárnyú bálnát is zaklatott egy természetvédelmi területen. A 65 éves férfit a hawaii hatóságok azután tartóztatták le rövid időre, hogy búvárkodás közben túl közel ment az állatokhoz, hogy lefilmezze őket. 

A rendőrség szerint a búvár konkrétan üldözőbe vett egy csapat delfint és egy fiatal bálnát, amelyről videó is készült. Olyan közel került hozzájuk, hogy az uszonyukat is majdnem meg tudta érinteni. 

A két faj veszélyeztetett kategóriába tartozik, így Dolphin Dave kétszer is megsértette a szövetségi törvényeket. A férfi jelezte: nem áll le, továbbra is közösen akar úszni az állatokkal. A bíróság májusban tart tárgyalást az ügyében. 

Nyitókép: LOIC VENANCE / AFP

 

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lendvaiildiko
2023. március 08. 12:15
HOL VANNAK EZEK? FERENC TESTVÉR AZ ORSZÁG HÁZBAN SZORÍTOTTA LE ÉS TAPEROLTA A SZEGÉNY DK ASSZONYT. VAN URA ENNEK A NŐNEK? MIT MOD FERENCNEK? ME, TOO???
Autofocus
2023. március 08. 09:26
Én is azt hittem a cím alapján hogy megmetoozta őket.
Enoszuke
2023. március 08. 07:06
Remélem kap akkora bírságot, hogy elmegy tőle a kedve.
need-info
2023. március 07. 21:56
Mindent a hírnévért. Idióta! Amúgy csak David Jiménez a neve és Maui-ról származik. Egy kicsit jobban figyeljetek oda...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!