Ötszáz migráns gyermek látogatta meg Ferenc pápát a Vatikánban

2016. május 29. 15:05

A gyermekek Calabriából érkeztek a gyermekek vonatán, hogy találkozzanak a pápával – írja a Magyar Kurír.

2016. május 29. 15:05

A Kultúra Pápai Tanácsa négy éve indította a kezdeményezést, melynek keretében ezúttal menekült gyerekek és az őket befogadó olasz társaik érkeztek a pápához – írja a Magyar Kurír. Egy nigériai fiú azt kérte a pápától, hogy imádkozzon a tengerbe veszett szüleiért és barátaiért. Egy másik kisfiú megmutatta a pápának a rajzát a hullámokkal, amelyek „megölhetik az embereket”. A rendezvény idején több száz fehér luftballont engedtek az égre azoknak a gyerekeknek az emlékére, akik nem értek partot a tengeri átkelés során.

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2016. szeptember 07. 15:47
És mi van a kis keresztény gyerekekkel akiket elüldöztek az otthonaikból? És mi van ott a közelben a földrengés áldozataival? Ellátogatott oda Őszentsége vajon? Mert tudja, a még mindig nem szentté avatott Apor Vilmos püspök a legnagyobb bombázások alatt is járta Győr városát, utolsó kenetet feladni, vigasztalni, segíteni..csak úgy mondom. Őt joggal nevezték egész tevékenysége után a szegények püspökének, pedig nem volt képmutató, bent lakott a püspöki lakosztályban és nem játszotta meg magát azzal, hogy kis autókban furikázott ide-oda..
mokány
2016. szeptember 06. 17:08
Hol a balos kórus, a politizáló Egyházról?
bispora
2016. szeptember 06. 17:07
"Ezektől a gyerekektől rettegtek pupákok? " Nem, csak mi már látjuk őket nyugati városok gettóiban felnőni, iskolából kibukni, kábszert adni-venni, nőket erőszakolni, lopni csalni, segélyen élni, majd betérni, és a szakállas manó nevében jámbor európai őslakók vérét ontani. Te mit látsz Arlet kartács- kíváncsivá tesz moralizálásod?
raber
2016. június 17. 04:42
Ollan édes! És a gügye nép mindent bevesz, és imádja boldog-boldogtalan, katolikus és (főleg) nem keresztény. Leginkább a média, aki "tudjukki" kezében van. Már szégyellem megvallani, hogy katolikus vagyok.Mi is vagyok-leszek én most ezek után?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!