Mozgalom indult a CEU védelmében

2017. május 04. 07:43

„Szabad ország, szabad egyetem” névvel indítottak mozgalmat a szakkollégiumok a CEU ügye miatt. Elsőként a Corvinuson tartottak hallgatói fórumot.

2017. május 04. 07:43

Kapcsolódó cikkek

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kálmi
2017. május 14. 18:36
Ez a folyamatosan fenntartott hiszti teljesen nyilvánvalóvá teszi, hogy ettől remélik az Orbán kormány meggyengítését, no pláne megbuktatását. Ott tévednek, hogy az átlag emberek számára ( a szavazó) totál közömbös a ceu léte vagy nem léte, és inkább bőszíti őket, hogy külföldről akarják erőszakosan irányítani az ország ügyeit mondvacsinált műbalhékkal. Ha ez az " egyetem" olyan fontos, akkor álljon be a sorba a többihez és működjön legálisan egyetemként.
Karbantartó9
2017. május 14. 18:34
És ezekből az ostoba, ilyen könnyen megvezethető seggfejekből lesz a jövő nemzedéke. Ez a mi diplomásaink? :((( Soros már most olyan károkat okozott, amiért ezer év pokol is kevés lenne.
csurcsányi
2017. május 06. 01:28
Gondolom a sok CEU -rt tünciző Corvinusos ott imádkozik az aulában Karl-Marx szobra előtt!!!!Az is csak egy sorosalien fészek!!
csurcsányi
2017. május 05. 15:20
A sok hőzöngő miért nem egy fizetős magánegyetemre jár és ott a saját pénzéért azt és annyit tanul szabadon amit akar!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik