A BME megtartja a gazdasági karát

2017. január 19. 18:30

A jövőben is a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen működik majd a a gazdaság- és társadalomtudományi kar, nem csatolják a képzéskört az ELTE-hez – tájékoztatott csütörtökön az oktatási államtitkárság.

2017. január 19. 18:30

Nem csatolják az ELTE-ez, továbbra is a BME részeként fog működni a gazdaság- és társadalomtudományi kar. A fenntartói döntésről az oktatási államtitkárság tájékoztatta csütörtökön az MTI-t.

Tavaly októberben nagy felháborodást keltettek azok a hírek melyek szerint 2017 augusztusától a kar a BME helyett az ELTE-n működik majd tovább.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szúnyog
2020. szeptember 25. 14:51
Helyes.
hátakkor
2017. április 07. 01:16
A BME a himihumi gazdasàgi kara helyett visszaküzdenè inkàbb az egyetemet Európa top 10 műszaki egyeteme közé!
Gregorius
2017. március 29. 11:30
A negyvenes évek végéig a "BME"-t József Nádor Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemnek hívták (egyik felmenőm ott végzett), ebből vált ki később a Közgáz, azaz a hagyományok szerint a mérnökképzés megfelelően együtt tudott működni a gazdaságival. Amikor oda jártam, akkor is volt pár kötelező gazdasági jellegű tárgy, de elég takaréklángon működtek a Tanszékeik.
Senye Péter
2017. március 29. 11:08
A gazdaságtudománynak jobb, ha az iparhoz kapcsolódik, már az oktatás szintjén is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik