G.Fodor Gábor és az ELTE

2016. július 19. 19:12

Az Egyetem nevében fellépőkkel szemben is meg kell védeni az Egyetem szellemiségét. Nem fogadom el az Egyetem nevében fellépők eljárását. Ezennel megválok az egyetemi katedrámtól.

2016. július 19. 19:12
G. Fodor Gábor
888

„Azt gondolom, az Egyetem átlépett egy határt. Azok, akik ma az Egyetem nevében járnak el, szembementek saját egyetemük szellemiségével. Miközben más számos, valóban indokolt esetekben az Egyetem néma maradt, velem szemben mégis politikát akart csinálni. Aki azonban politikát akar csinálni, az nem hagy más lehetőséget, mint hogy politizáljanak vele szemben is.

Az Egyetem nevében fellépőkkel szemben is meg kell védeni az Egyetem szellemiségét. Nem fogadom el az Egyetem nevében fellépők eljárását. Ezennel megválok az egyetemi katedrámtól.

G. Fodor Műhelye ősztől az egyetemen kívül folytatódik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hajjaj
2017. május 04. 13:10
Na a szlovák mocsok,energetikus, aki "magyar egyetemet végzett" ! menyjek" , mert "utánna-olvas" Energetikus [Hozzászóló kiszűrése] 2016. január 2. 17:23 1 3 @alex.leopardi nekem is müemlék - egyszer 1976 nyarán egész éjjel ott álltam az induló vonatoknál - menyjek, ne menyjek ??? volt a kérdés ... - az ész gyözött a szív felett ... - pedig veszteség volt ..." Szlovák mocska!
gwrf
2017. május 04. 13:02
Gépont Gabi egyetlen lépésével megemelte az ELTE színvonalát. Őt meg eltartja a párt.
avmanster
2017. május 04. 12:59
aranyos ez a próbálkozás. és megmosolyogtató. arra emlékeztet, amikor Andy Kaufman humorista kihívta a pankrátor bajnok Jerry "The King" Lawlert. hatalmas szája volt Kaufmannak a mérkőzés előtti szokásos szájalós adok-kapokban. majd a mérkőzésen még egy perc sem telt el, és már a cölöpverőt csinálta Jerry Andyvel, akit hamarosan a mentő vitt el. persze show volt az egész. és Kaufman humorból csinálta az egészet. te viszont komolyan gondolod, mert egy szerencsétlen pubi vagy.
avmanster
2017. május 04. 12:58
szóval mégiscsak ballibbant vagy. talán igazat írsz és valóban úgy hiszed nem vagy az. akkor olyan vagy mint a Humanoid Cylon 8-as modell ami magáról sem tudja, hogy Cylon. azaz esetedben ballib. régi közhely, hogy Magyarországon kétféle gondolkodó létezik: a független és a (szélső)jobboldali. a te 'szuverénséged' pont olyan hamis mint a nickneved. 'gondolkodónak' pedig nem neveznélek. egy harmad osztályú ballibband biodroid troll vagy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik