Királyak a corvinusos cigányviccek

2016. február 02. 20:56

Valahol a világban van egy arctalan troll, aki ezzel a két viccel tolta a középsőujját egy olyan rendszer arcába, amit már tökéletesen ivartalanított a politikai korrektség.

2016. február 02. 20:56
Tibi atya
Tibi atya blogja

„Nem egy rasszista gyűlöletpropaganda primitív rigmusai mocskolták be a lapokat, csupán két cigányvicc. Nem az Árpád híd lábára írták méteres piros betűkkel, hanem egy trigonometria feladat alá apró feketékkel. Ebben csak az látja a géniuszt, aki kontextusában is képes értelmezni az ilyesmit. Egy kupac szar kifejezetten kiábrándító a járdaszegélyen, de amint valaki egy galériában helyezi el egy állványra, hogy így fricskázza a mellette dollármilliókért kikiáltott három tintapacát fehér vásznon, a kupac szar kontextusa megváltozik, és frappáns kritikává érik.

Szeretném hinni, hogy aki intelligens és vakmerő annyira, hogy átjátsszon két cigányviccet a rendszeren, és eljuttassa őket addig, hogy nyomtatásba kerüljenek, annak a célja árnyaltabb, mint a kétbites rasszista önkifejezés, ahogy ezt a média interpretálja. Valahol a világban van egy arctalan troll, aki ezzel a két viccel tolta a középsőujját egy olyan rendszer arcába, amit már tökéletesen ivartalanított a politikai korrektség. Felteszem, tisztában volt azzal, hogy miféle vészvillogókat helyez feszültség alá annak a masszának az agyában, akik máris neonáci fajelméleteket magyaráznak a két viccbe.

Ez az ember most valószínűleg hátradől és kacag, ahogy az általa telepisált polkorrekt hangyaboly szorgos dolgozói fel-alá rohangálnak a rémülettől, megmerevednek és mindenki hirtelen inkább »eltakarodik síelni«, mert erre még reagálni is veszélyes. Bármi legyen is a médiafelhangja, szerintem a két vicc sokkal inkább volt hivatott előhívni az említett jelenséget ennek a hozzáállásnak negatívjáról, mint rasszista üzenetet közvetíteni. A válaszom erre a következő: szép munka, kedves trollbarátom, folytasd csak! Húzzuk ki az ezüstkanalat ezeknek a polkorrektségi fetisisztáknak a seggéből!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madarasi.abel
2020. december 12. 23:42
vigyorogsz, de te is az vagy.
madarasi.abel
2020. december 12. 23:42
" A válaszom erre a következő: szép munka, kedves trollbarátom, folytasd csak! " Nem fogja. Megtalálják, s kivágják, mint macskát.
madarasi.abel
2020. december 12. 23:41
Bukarestben is volt trollkodás, azt is megbüntették, ha jól emlékszem. "mennyi ideig tartja a bozgor nő magában a szart? 9 hónapig" Mit ne mondjak, nem túl PC.
madarasi.abel
2020. december 12. 23:41
Vannak még bozgoros román viccek, nem PC-k. Kérdezzétek alexet, tuti boldogan mesél, hadd vigadjon a magyar.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik