Így épül a CEU új kampusza

2015. december 11. 11:45

Egy rövid videóval tiszteleg a CEU az új kampuszokat építő munkásoknak és szakembereknek annak apropóján, hogy az építkezés során elérték az épület legmagasabb pontját.

2015. december 11. 11:45

Épül a budapesti Central European University leendő új kampusza, az építkezés során már el is érték a leendő épület legmagasabb pontját. Ennek kapcsán készített a CEU egy rövid videót, amelyben lényegében megköszönik a munkát azoknak, akik valamilyen formában részt vesznek az új kampusz építésében.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mákgubó negyedszer
2016. június 06. 18:30
Én a marxista-leninista esti egyetemen végzett tállai andrásokra gondoltam...::)))))))))))
toyoda
2016. június 06. 18:30
Igazad van! Ruhatárszakon végzett Szél Bettikre van szüksége az országnak!
pemetecukor
2016. február 02. 01:38
Diktatúra!! diktatúra!! a zorbán elnyom minden más véleményt!!, egyébként a lakókörnyezetemben megjelenő reklám újság tele van olyan álláshirdetésekkel ahová a "CEU" egyetemi végzettséget írják elő /pl. vegyész technikus, villanyszerelő, hegesztő, karbantartó lakatos, szakács és sok más "alantas" szakma, az "operátorokról" már nem is beszélve/
mákgubó negyedszer
2016. január 20. 00:44
Szóval te is oda jártál....:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik