Hoppá: Bródy János felesége Juhász Péter csapatában indul a választáson

2024. május 13. 21:17

Bródy-Farkas Anita lenne a turizmussal és a lakhatással kapcsolatos ügyek felelőse.

2024. május 13. 21:17

Nyitókép: Facebook

A Mandiner még februárban beszámolt róla, hogy Bródy János bejelentette, támogatja Juhász Pétert, az V. kerületben a önkormányzati választásokon függetlenként induló polgármester-jelöltet.

Áprilisban már balliberális propagandadallal jelentkezett Bródy. A művész születésnapja alkalmából örvendeztette meg rajongóit.

Az V. kerületben Juhász Péter polgármesterjelölt csapatában Bródy János felesége, Bródy-Farkas Anita indul az 1. választókerület képviselői helyéért – szúrta ki a 24.hu.

Független jelölt vagyok, több évtizedes menedzsmenti tapasztalattal, és államigazgatási főiskolai diplomával rendelkezem”

– írta magáról a jelölt Juhász internetes oldalán, ahonnan az is kiderül, hogy a választásokat követően, nyilván győzelem esetén, Bródy-Farkas Anita szeretne lenni a turizmussal és a lakhatással kapcsolatos ügyek felelőse.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolti123
2024. május 15. 23:20
Érthető, hogy sokan szeretnének egy szavazattal segíteni a Bródy Jánosnak, aki eléggé rottyon van. Nem találja a helyét, mert az egész közege évek óta csak arról beszél, hogy az élet elviselhetetlen Magyarországon. És ezt idővel el is hitték. A Bródy János is már ilyeneket ír, hogy „Szivet szorít a félelem”, meg „Plakátviharban veszted el a lelkedet”, meg hogy „a megafon recseg-ropog, megint jönnek a gyilkosok”. Bár persze a Bródy ezt eladja dalszövegnek, amitől aztán a közegét is leszedálja, pedig csak el kellene menni pszichológushoz. Különösen az a gyilkosos rész utal ugyanis mániás depresszióra. Szóval, bár sokan szeretnék támogatni a művész urat, hogy ne legyen ilyen bánatos, de ne úgy tegyék, hogy a feleségét beszavazzák az V. kerületi önkormányzatba, mert Anita képes lesz becsöngetni a lakossághoz és benézni az ágy alá, hogy rend van-e. https://pestisracok.hu/a-brody-janos-felesege-az-egesz-v-kerulet-hazmestere-akar-lenni-ha-megvalasztjak/
zsolti123
2024. május 15. 23:20
De Bródy János felesége máshol is hatalmat szeretne, például szigorúan ellenőrizné az Airbnb-szállásokat, hogy betartják-e a szabályokat. Na most, ez az, amit egy önkormányzat nem tehet meg. Bródy János felesége nem ellenőrizheti az Airbnb-t, még ha akarja, sem. Eleve fura, hogy egy vélhetően szabadelvű politikus miért akar mindenáron ellenőrizgetni, hatalmat gyakorolni, de az még inkább különös, hogy rögtön távolabbra akarja terjeszteni a hatalmát a magánterületre. Szóval nem, még Bródy János feleségének sincs semmi köze, hogy valaki mit csinál az ingatlanával. És Bórdy János felesége nem mehet majd ellenőrizgetni más emberek saját ingatlanába. Egyedül a ház lakóközössége dönt arról, hogy milyen tevékenységet tolerál a házban és milyet nem. De Bródy János felesége nem házmesterkedhet az V. kerületben, bármennyire szeretné.
zsolti123
2024. május 15. 23:19
Zseniális. Anita – akit odahaza Bródy János csak Sárikának becéz – ráadásul kemény intézkedéseket is foganatosítana, ha őt megválasztanák. Például azzal szívatná a kerület különben bevételt termelő vendéglátóhelyeit, hogy a kiadott teraszengedélyek csak egy hónapra lennének érvényesek. Azaz a vendéglátósoknak egész idény alatt azon kellene rettegniük, hogy mi lesz, ha a következő hónapban nem engedik őket kitelepedni, vagy hát nem engedi őket a Bródy János felesége, aki nyilván ebben a hatalmi pozícióban szeretne tetszelegni. https://pestisracok.hu/a-brody-janos-felesege-az-egesz-v-kerulet-hazmestere-akar-lenni-ha-megvalasztjak/
2024. május 14. 21:34 Szerkesztve
Na, Koncz Zsuzsa megint ott tercel majd Bródyné hátában, miután Poloska InternáRci Peti megtanította énekelni, mint az önmagát ki ROSTáló Andreát? 😂😂😂
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!