Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Bőr, az van a képén

2024. május 16. 10:54

Ha jól értem, amikor MINKET kezdett el basztatni Magyar Péter azzal, hogy „jól fizet a Fidesz”.

2024. május 16. 10:54
Ceglédi Zoltán
Ceglédi Zoltán
Facebook

Nyitókép: ATTILA KISBENEDEK / AFP

»„Azt már korábban is lehetett tudni, hogy a politikus önként távozott az MBH Bank Nyrt. felügyelőbizottságából, valamint a Lázár János-féle Építési- és Közlekedési Minisztérium alá tartozó Magyar Közút Nonprofit Zrt. igazgatóságából is. Ezeken kívül azonban a Hodlernél is vállalt munkát, Magyar Péter volt ugyanis az alapkezelő jogi igazgatója.«

Tehát ha jól értem, amikor MINKET kezdett el basztatni Magyar Péter azzal, hogy »jól fizet a Fidesz?«, akkor ŐT még vastagon pénzelték.

Bőr, az van a képén. Szépen hidratált, hialuronos RINOCÉROSZ.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:30
🍓 ️ ­­­É­­­r­t­­­é­­­k­e­­l­d­ ­­a­­­ ­­s­­­z­­e­­­x­i­­­ ­­­p­u­­n­­c­i­­­m­­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­.­­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­𝐅­­𝐔­𝐍
syphax
2024. május 17. 12:00
SZíVES TÁJÉKOZTATÁSUL KÖZLÖM "alexandrosz-2" T-levelezőtárssal: szó nincs arról, még érintőlesgesen sem, hogy MI FIDESZ-KDNP-SEK akár csak egy minimális mértékben is be lennénk szarva(!!!)--úgyhogy rossz hejjjjjen kapisgálsz kisspöcörő! Viszont te ERŐSSEN FÜLDÚLTNAK LÁCCOL..gyógyszer bevétele javallt.
tapir32
2024. május 17. 01:30
Csődközelbe került az ország Gyurcsány vezetésével és csődközelbe került Budapest Karácsony vezetésével. A csődösök már bizonyították, hogy alkalmatlanok! Annyi esze meg gerince a balosoknak is lehetne, hogy aki egyszer csődbe vitte az országot vagy a fővárost azt többet nem bízzák meg semmivel! Az számoljon el a tevékenységével és menjen a süllyesztőbe! Ez nem korrupció volt? Ez volt a szakértelem? Ez volt a felelős politizálás?
toledi
2024. május 16. 20:47
Ők a baloldaliak bálványai. Mert jobbat nem kapnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!