A zebrán gázolták el a fiatal lányt Békéscsabán, majd tovább hajtott az autós

2024. május 15. 09:29

Lecsapott a rendőrség.

2024. május 15. 09:29

Nyitókép: Tények-videó

A Tények arról ír, hogy iskolába tartott egy fiatal, 17 éves békéscsabai lány, amikor a zebrán áthaladva elgázolta egy fehér gépjármű. A lány könnyebb sérülésekkel megúszta az incidenst. A baleset az oktatási intézménytől néhány méterre, a Gyulai úton történt, derül ki.

Az utasokkal teli fehér autót a szemtanúk szerint

 egy férfi vezette, mellette négy nő ült, se ők sem tettek semmit. A gázolás után a sofőr megállás nélkül hajtott tovább.

A baleset után rövid időn belül megérkeztek a hatóságok is, írják. A rendőrség rövid időn belül azonosította a kocsit, és előállították annak vezetőjét. Segítségnyújtás elmulasztása miatt indítottak eljárást az ügyben.

A riport szerint

 az eset felháborította a lakosokat, 

döbbenten álltak az út mellett. 

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-87
2024. május 28. 19:46
🍓 ️ ­É­­r­­t­­­é­­­k­­e­l­­­d­ ­a­­ ­­­s­­­z­­e­­x­­i­­­ ­­­p­­u­n­­­c­i­­m­a­­t­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Interista
2024. május 15. 10:23
Sofőr kapjon 5 év letöltendőt, minimum. Jogsi ugrik egy életre. Járművet még szimulátoron sem vezethet. Ha valamit vezetni akar, az legyen áram.
Bi Tang Tomee
2024. május 15. 09:56
Ha mindenhová fekvőrendőröket raknak… akkor a zebrák elé miért nem? Olyat, amelyik kiveri a vezető fogait, ha 30km/h-nál nagyobb sebességgel hajt rá.
sersem
2024. május 15. 09:55
A Cé választ jelölöm meg Vágó úr!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!