Varga Judit: Magyar Péter intézettel fenyegette a saját gyerekeit (Videó)

2024. április 06. 09:44

A volt igazságügyi miniszter szerint most személyes bosszúvágy vezérli korábbi férjét.

2024. április 06. 09:44
Varga Judit

Nyitókép: YouTube

Ez egy szimpla, személyes bosszú – jelentette ki Varga Judit a Hajdú Péternek adott minapi interjúban azzal kapcsolatban, hogy az ex-férje, Magyar Péter egy korábbi magánbeszélgetésükről titokban készített felvétellel zsarolja. Az egykori igazságügyi miniszter azt is elmondta, hogy Magyar a személyes, anyagi biztonságát igyekezett elérni a fenyegetésekkel. Szavai szerint, amikor Magyar Péter attól tartott, hogy elveszíti az igazgatósági és felügyelőbizottsági tagságait, telefonon, valamint sms-ekben kezdett fenyegetőzni.

Ezt is ajánljuk a témában

„Amikor behívták a Nemzetgazdasági Minisztériumba és mondta, ha bekövetkezik, amire számított és elveszik a pozícióit, akkor nem lesz hova hátrálnia és én is meg a gyerekek is megemlegetjük azt, ami következni fog. Máig megvannak ezek az sms-ek” – idézte fel Varga Judit.

A korábbi tárcavezető szerint másik alkalommal Magyar a saját gyerekeinek is komoly traumát okozhatott.

Elvette a gyerek telefonját és azt mondta a telefonba, hogy a mama tönkretette az apát, ezért mindenkit börtönbe fog juttatni,

titeket pedig intézetben fognak nevelni. A gyerekek teljesen megrémültek” – emlékezett vissza az édesanya.

Mint mondta, Magyar Péter már a válásuk lehetőségének a felvetésekor fel akarta jelenteni, ahogy azt is igyekezett megakadályozni, hogy a nyilvánosság elé tárja, milyen rossz volt a házasságuk. Sőt, még kormánybuktatással is fenyegetőzött. „Mivel nem hagytam hogy zsaroljon, most bosszút áll és beváltja azt, amivel fenyegetett. Ha engedtem volna, továbbra is szépen élne a pozícióiból, a havi több, mint 4 millió forint nettó fizetésből” – árulta el a volt igazságügyi miniszter.

A Varga Judittal készített interjú rövid részletét itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 164 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:13
🍓 ️ ­­A­­ ­­­d­­­ö­g­ö­­­s­ ­l­­á­­n­­­y­­o­­k­­ ­­v­­á­­r­n­­­a­­k­­­ ­­r­á­­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­­.­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
alexandrosz-2
2024. április 07. 08:12
Kevés lesz a napi kéttucatnyi lejárató cikk erről a nernyik szarzsák haverotokról göbbelstoni! Ezer kell minimum, a kurva anyàtokat! Be vagytok szarva tőle rendesen!
tizennyolcfok
2024. április 06. 17:36
kacsohék még mindig futtatják a tónika show-s picsogó férfiverő macát? kit érdekel már ez? senkit.
csapláros
2024. április 06. 16:43
vanced 2024. április 06. 15:46 ..."Erről a szerencsétlen asszonyról még hány bőrt akar lenyúzni a kormány propaganda?... Egyébként inkább a KEndre kegyelmének háttere, a többi kegyelmezett kiléte, illetve VJános Orbán által adományozott kitüntetése és annak a büntetésének enyhítésében való szerepe érdekelne"... Másokat meg a forint árfolyam, az infláció, az évközi fizetésemelések, és MOST május 20-ig az SZJA lehetséges visszatérítések és az elmulasztott családi kedvezmények, az államháztartási hiány és a GDP alakulása, stb. érdekel...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!