Magyar Péter kamerák előtt vallott a Datadattal, Bajnaival való kapcsolatáról (VIDEÓ)

2024. április 19. 15:57

„Nice catch, ahogy az angol mondja, örülök, hogy ezt megtalálták” – szögezte le Magyar Péter.

2024. április 19. 15:57
null

Nyitókép: Magyar Nemzet-képernyőkép

Mint arra a Mandiner olvasói emlékezhetnek: alig több, mint két hónappal azután, hogy Varga Judit volt férje felbukkant a közéletben, egy Bajnai nevével fémjelzett cég már fel is tűnt Magyar Péter mozgalma körül – szúrta ki a Magyar Nemzet Magyarék oldalának adatvédelmi tájékoztatójában, ahol a volt baloldali miniszterelnök (Bajnai Gordon – a szerk.) köre azzal próbálta elrejteni a szerepét, hogy átnevezték osztrák leányvállalatukat. 

Nem sokkal a hír kirobbanását követően kiderült az is:

vizsgálatot indít a Szuverenitásvédelmi Hivatal, ugyanis külföldi finanszírozást gyanítanak Magyar Péter mögött.

A hivatal közleménye szerint felmerül a gyanú, hogy „ugyanaz a külföldi és magyar szereplőkből álló érdekkör és kapcsolati háló”, amelyik a 2022-es országgyűlési választások előtt Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt mozgalmát támogatta és „megpróbálta a magyar törvényeket kijátszva befolyásolni a magyar választásokat”, valamint több európai uniós kampányban is aktív szerepet vállalt, jelenleg pedig ismét a magyar választásokat „vette célba”.

Azóta módosították az adatvédelmi tájékoztatót, és már kivették a Bajnaihoz köthető céget. A Talpramagyarok.hu adatkezelési tájékoztatójából mind az Estratos Digital GmbH, mind a Lundadonate.org nevét eltüntették.

Ezt is ajánljuk a témában

„Nice catch, ahogy az angol mondja, örülök, hogy ezt megtalálták”

 – szögezte le Magyar Péter a Datadat és Bajnai Gordonnal való kapcsolatáról a Magyar Nemzet kamerája előtt. 

Magyar Péter azzal magyarázta a két Bajnaihoz köthető cég jelenlétét az adatvédelmi tájékoztatóban, hogy „azt valakitől átvették”.

„Valakitől kaptunk egy adatvédelmi tájékoztató mintát, és azt kitettük, ennyi történt” – szögezte le, majd megjegyezte, „nem akartunk érte külön fizetni”. „Utána asszem kivették belőle azt az utalást.”

Leszögezte, „sem a cégeket nem ismerem, se az urakat”. Azt is elmondta, hogy nem tudja, hogy kiktől vették át az adatvédelmi tájékoztatót.

 

 

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:42
🍓 ️ ­A­­­ ­­d­ö­­­g­­ö­­s­­­ ­­­l­­­á­n­­y­­­o­­­k­­­ ­v­á­­­r­­­n­­a­­k­ ­­r­á­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­.­𝗙­­­𝗨­𝗡
Patika
2024. április 20. 05:51
„Nice catch, ahogy az angol mondja, --- na ne mondd ! Hogy te milyen egy túlművelt gyerek vagy? (gyanítom, hogy még nem szobatiszta)
Lakat1983
2024. április 19. 22:02
Hát persze, bazmeg. Totál hülyének néznek mindenkit, főleg a faszkalap követőiket. Mondjuk azok hülyék is.
Jacques Foche
2024. április 19. 21:49
Jó, hát a nyilatkozatot azt loptuk, de az adatkezeléssel minden teljesen rendben van. És ez állítólag jogvégzett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!