„Ez ám a tényfeltárás!” – odaszúrt a Telexnek az MCC kapcsán Orbán Balázs

2024. április 04. 10:14

A szervezet kuratóriumi elnöke arra a cikkre reagált, amely az állítólagos „luxusköltésekkel” foglalkozik.

2024. április 04. 10:14

Nyitókép: MCC Facebook-oldala

Orbán Balázs, a Mathias Corvinus Collegium (MCC) kuratóriumi elnöke közösségi oldalán reagált a Telex cikkére, amelyben az MCC állítólag „kiszivárgott luxusköltéseivel” foglalkozott.

A kuratóriumi elnök úgy fogalmazott bejegyzése felütésében:

Kiszivárogtak? Azaz megnézték a nyilvánosan is elérhető adatokat”.

Majd a „luxusköltés” kapcsán ismertette, hogy a szervezet költségvetésének 0,3 százalékát költi több száz diák térítésmentes részvételével zajló téli táborra, és 2 százalékát évi ezer rendezvény cateringjére.

Azt is hozzátette, 

emellett sokat költünk komoly nemzetközi előadók meghívására

 és a diákokat rengeteg, szakmailag páratlan fejlődést biztosító külföldi útra visszük”. 

„Ez ám a tényfeltárás! Köszi, Telex!” – zárta a bejegyzését Orbán Balázs.

A vonatkozó bejegyzést alább olvashatja:

 

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:14
🍓 ️ ­A­­­ ­­­d­ö­g­­­ö­­s­ ­l­­á­­­n­­y­­o­­­k­­ ­v­á­­r­­­n­a­­k­ ­­r­­á­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­.­­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­.­­𝗙­𝗨­­𝗡
Zokni
2024. április 06. 18:07
“… Áh, faszom kivan, tényleg.” - írja Fideszes. Ezzel Orbán nem tett helyre senkit/semmit. Mert aki egy kicsit ismeri a tanintézmények életét - Maga, Orbán és Szerző nyilván nem -, az tudja, h horribilis pénzkidobás folyik ezen a téren is. Ráadásul, aki azt is tudja, h ez mind közpénz…
Lajoss
2024. április 05. 06:23
Semmi gond,Balázs,hiszen lopott közpénz az egész…🤮🤮🤮
Nimril
2024. április 04. 16:20
Megint megy a prolihergelés ezerrel. Mit egyenek, bazmeg, finomfőzeléket? Esetleg vajas kiflit parizerrel meg pirosarannyal, mint Jakab? Olyan kíváncsi lennék, hogy honnan a picsából van ezeknek a "tényfeltáróknak" állandóan "belsős információjuk"? Megint a mindenszarizmus: van végre egy sikeres kutatóhálózat magyar diákok számára, akkor meg kell kezdeni a suttogó propagandát ellene, a destrukciót, hitelrontást. Tipikus bolsevik módszer. Féligazságokat keverünk hazugságokkal. Ebben az országban lassan tényleg kurvára nem lesz értelme semmit csinálni, mert jön egy-két faszkalap "újságíró", csatlakozik valami színész, vagy egyéb művészféle, és mehet a köpködés. Áh, faszom kivan, tényleg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!