Botrány! Brüsszel polgármestere már az áramot is elvágná, csak hogy megakadályozza Orbán Viktorék konferenciáját (VIDEÓ)

2024. április 16. 13:32

Egyre inkább durvul a helyzet Brüsszelben.

2024. április 16. 13:32

Nyitókép: Hajdu Tímea

Magyar Nemzet tudósítója szerint Brüsszel polgármestere is megjelent a békepárti és migrációellenes NatCon konferencia helyszínén. Frank Füredi, az MCC Brussels vezetője úgy fogalmazott a lapnak: a polgármester azt mondta nekik, nem szabad a rendezvényt folytatni, mert attól fél, hogy balhé lesz.

Idehozta az embereit, mondván, hogy le kell zárni a rendezvényt. Fél attól, hogy nagy balhé lesz a városban”

– nyilatkozta Füredi. 

A portál szerint a helyzet egyre inkább durvul Brüsszelben. A konferenciának otthont adó helyszín tulajdonosának az autóját eltolták. Jól azonosítható a szélsőbaloldali csoportok üzenete:

A háború- és migrációellenes szuverenista erőket a lehető összes eszközzel el kell lehetetleníteni.

Az MCC Brussels vezetője a lap kérdésére megerősítette: Brüsszel polgármestere egészen addig ment, hogy azzal fenyegette meg a rendezvényt, hogy elvágják az áramot. Füredi szerint ezzel egy bevett recept alapján jár el a baloldali városvezetés. Saját szélsőséges szervezeteikkel port kavarnak, majd arra hivatkozva elhallgattatnak mindenkit, aki nem az ő politikai napirendjüket hirdeti. Orbán Balázs, a magyar miniszterelnök politikai igazgatója szerint a brüsszeli baloldalnak már az is radikális, hogy ha emberek megosztják a véleményüket.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:09
🍓 ️ ­­­A­­ ­d­­ö­g­­ö­­s­­­ ­­­l­­á­­n­­­y­o­­k­ ­­­v­­á­­r­n­­a­­­k­­­ ­r­­­á­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­.­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­𝗨­­­𝗡
Kormánypárti2
2024. április 16. 19:36
Yogállam, demokrazia.
tompika-2
2024. április 16. 16:26
Rettegés lepte el az unió "fővárosát". A rövidesen elzavarásra kerülő libsik rettegnek. Mindig is rettegni szoktak.
Genusnextgen
2024. április 16. 15:57
1. nap: keresik az akolmeleget 2. nap: még mindig keresik az akolmeleget. 3. nap: pityeregnek kicsit, hogy a fehér keresztényeket megint báncsák (ráadásul egy muszlim;), majd mindegyik szépen hazakotródik Buksikáim. Ez a komferencia is megvót:) #pedofidesz #csicskaorban
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!