Családjogi ügyvéd: Hitelesek Varga Judit szavai, hetente adják elő nekem ugyanezt az ügyfeleim

2024. március 28. 22:53

Az ügyvéd folyamatban lévő ügyeinél két férj pontosan ugyanazt akarta csinálni, mint Magyar Péter.

2024. március 28. 22:53
Varga Judit

Nyitókép:  Képernyőfotó / Frizbi TV

Dr. Túry Dániel Miklós ügyvéd TikTok-oldalán elemezte Varga Judit és Magyar Péter házasságát, kizárólag családjogi szempontból. Az interjúban elhangzottakat hitelesnek véli, mert – mint mondta – az irodájában hetente beszélget olyan ügyfelekkel, akik szinte ugyanazt adják elő, amit Varga Judit.

A nárcisztikus személyiségzavar jellemzői ismertetőit is felsorolta: 

magas intelligencia, nagyon jól előadja magát, úriember módjára kommunikál. 

Szerinte zseniális volt Varga Judit elbeszélésében az a részlet, amikor a volt igazságügyi miniszter arról beszélt, hogy egykori férje egy levelet szeretett volna felolvasni a bontóper végén. Az ügyvéd folyamatban lévő ügyénél két férj pontosan ugyanezt akarta. 

Egyik ügyét megemlítve azt is elmesélte az ügyvéd, hogy az egyik válófélben lévő párnál a férjről előkerült egy olyan felvétel, ahol otthon azt üvöltötte perceken keresztül a feleségének, hogy „el fogja vágni a torkát”. A tárgyalóteremben ezzel szemben pedig egy úriember látszatát keltette. 

Azt is hozzátette, hogy általában nem történik fizikai bántalmazás ezeknél az eseteknél, de miután a feleség elhatározza magát a válás mellett a férj hirtelen leígéri a csillagos eget is. Ez két-három napig megy, de utána visszaáll a „rend”.

Ilyen esetben miért nem lép ki a nő a kapcsolatból? Az ügyvéd szerint, azért, mert

a feleség ilyenkor is még kerget egy álmot, megszégyenítve érzi magát és ezt sokszor még a barátainak sem meri elmondani.

A teljes videót itt tekinthetik meg:

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemecsekerno_007
2024. március 29. 08:31
Szinte folyamatosan nézem az ID-t (Investigation Discovery), pontosan ilyenek a nárcisztikus szociopaták.
Spiritmonger
2024. március 29. 07:55
A bántalmazás vádja pusztán attól nem lesz igaz, hogy elmondják. Sőt, attól sem lesz igaz, hogy többször és/vagy többen is elmondják. Horrible dictu, még az sem számít bizonyítéknak, hogy az állítólagos sértett a bántalmazás vádját elhaló hangon és/vagy ártatlan tekintettel és/vagy nagy nyilvánosság előtt mondja ki. Varga Judit és Magyar Péter mindenfélét mondanak egymásra, de ezek közül egyik vádat sem bizonyították. Ettől függetlenül Magyar Péter nagyon nem korrekt, mert oda szart, ahol enni kapott, de ez független attól, hogy el kell hinni-e róla és/vagy neki bármit is bizonyíték nélkül.
Lajoss
2024. március 29. 07:46
Hogyne…ez a csúcs intelligens teremtés évtizedekig szenvedett… Abszolut hihető,életszerű….a NER 🐑🐑🐑🐑🐑🐑 számára…max.
evpus
2024. március 29. 07:43
Igaz. Ilyen egy nárcisztikus elkényeztetett ember.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!