Ha ez igaz, az a legdurvább árulás

2023. július 28. 11:02

Én 2019-ben nem ezért kampányoltam az ellenzék mellett!

2023. július 28. 11:02
Jakab Péter
Jakab Péter
Facebook

„Egy tegnapi DK-s közlemény szerint Miskolc ellenzéki vezetése azon gondolkodik, hogy a várost a Fidesszel közösen, nagykoalícióban kellene vezetni. 

Én 2019-ben nem ezért kampányoltam az ellenzék mellett! Azért küzdöttem, hogy elzavarjuk a fideszes rablókat, akik nyakra főre lopták a város pénzét. A választáson le is győztük őket. Kiütéses győzelem volt. Most meg az ellenzék azon gondolkodik, hogy ezekkel a fideszes senkiháziakkal kéne együtt vezetni Miskolcot?

Persze voltak már előjelek: az ellenzék és a Fidesz együtt szavazta meg, hogy az egyházak ingyen kapjanak iskolákat, óvodákat a várostól egymilliárd forinttal rövidítve meg Miskolcot. 

Együtt szavazták meg azt is, hogy az önkormányzat adja át az Orbán-maffiának a város viziközmű-vagyonát. Legutóbb az derült ki, hogy az ellenzéki vezetés az Orbán-kormány egykori államtitkárától kér közlekedési tanácsokat napi (!) 317 ezer forintért. Lényegében a miskolci ellenzék már most is együtt vezeti a várost a Fidesszel. És ez úgy tűnik nem a véletlen műve. 

Ez fegyverletétel a tolvajok előtt. Az ellenzék elárulta azokat a miskolciakat, akik 2019-ben egy Fidesz-mentes városra szavaztak. A Nép Pártján ezért új ellenzéket épít! Igazi ellenzéket, amelyik nem alkuszik a Fidesszel, hanem küzd ellene a végsőkig!”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rocktoberi-2
2023. augusztus 14. 16:17
De ki az a Jakab?
backsplash
2023. augusztus 01. 08:54
Ennél nincs hülyébb.
konfucius
2023. július 31. 22:55
😂küzdavégsőkig 🤣🤣🤣
moricka13-3
2023. július 31. 08:06
Jakab Péter, bizony mondom, hogy eben guba minden, amit össze - vissza hebegsz - habogsz, miután neked már régen lőttek, akár még a Gyurcsány hátsó feléből is momentán!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!