Brezsnyev él

2023. július 17. 06:12

Azért kíváncsi lennék, hogy akik Trumpot elmebetegnek tartják, mit mondanak a mostani csúcsmenedzser napi termékbemutatóiról.

2023. július 17. 06:12
Szentesi Zöldi László
Szentesi Zöldi László
Magyar Nemzet

„Évek óta rémülten figyelem, mi következik. Olykor elcsúszkál, egyszer, kétszer, harmadszor is, hol repülőgép lépcsőjén, hol kadétok előtt. Kacsázik, puffan, majd tápászkodik és hülyén vigyorog. Időnként elszundít nemzetközi tárgyalásokon. Vagy gratulál olyan embereknek, akik nincsenek is a színpadon. A minap pedig beleharapott egy kislány vállába. Mondom, Brezsnyev él, de minekutána a kapitalisták mohók, az újjászületett géniusz már nemcsak felolvas a súgógépről, de előtte minket, normális nézőket is megkínoz egy kissé

Arra azért kíváncsi lennék, hogy akik Trumpot elmebetegnek tartják, mit mondanak a mostani csúcsmenedzser napi termékbemutatóiról.

Meghallgatnám Pressman nagykövetet is, hogy szerinte Joe Iljics Biden el tud-e még számolni háromig. El kellene gondolkodnunk továbbá együtt, közösen, derék szövetségesként, hogy amikor Washingtonban nap nap után egy magatehetetlen »elnök« teszi nevetségessé a hazájukat, vajon mi a ménkűt óhajt ezzel kifejezni a világ első számú hatalma.”

Videón, ahogy Biden bizarr módon rágcsálja egy kislány ruháját - Mandiner

Talán cukiskodni akart az amerikai elnök, de a végeredmény inkább ijesztő lett.

Nyitókép: Andrew Caballero-Reynolds / AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2023. július 17. 09:58
Szívemből szólt. Nincs szükségünk egy világméretű falanszteres bábszínházra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Adják vissza a normalitást és a humanitást a világba! Államosítsák a FED-et!
sagirdilsiz-2
2023. július 17. 09:31
Szerintem Biden proaktívan kommunikál, a büntethetősége kizárását akarja biztosítani..................................................................................................... nehogy majd beírják őt is, mint Busht meg Blairt a csúnyák könyvébe, ha már a kóser bíróságok elé nem citálhatják.
Galerida
2023. július 17. 09:03
Ezt kicsiben mi is megcsináltuk...ott van Karácsony....
savrena
2023. július 17. 08:19
Húgyos Joenak semmi valós hatalma. Trumpnak volt. Ennyi a különbség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!