Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

A sporttámogatási rendszerekre ráférne némi diverzifikáció

2023. július 20. 14:43

Mindenki a Fradi-Feröer meccsre figyel.

2023. július 20. 14:43
Rácz András
Facebook

„Miközben mindenki a Fradi-Feröer meccsre figyel, magyar Wado-Ryu karatésok Pénzes Tamás mester (maga is többszörös világbajnok) irányításával egészen sok érmet hoztak el a Dundee-i WUKF világbajnokságról.

Saját erőből, saját pénzen felkészülve és kiutazva.

.

Nem biztos, hogy ebben igazam van – a sporthoz SEM értek –, de lehetséges, hogy a sporttámogatási rendszerekre ráférne némi diverzifikáció.”

Nyitókép: Képernyőfotó

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fegyenc8
2023. július 21. 08:48
Le kell fóliázni oszt jóvan. Ugye cuncimókus?
koronaszepe
2023. július 21. 08:03
Hát, ehhez tényleg nem értesz, András! Most nem szabad elbizonytalanodni, hallgatni a szirénhangokra; több állami pénzt a profi labdarúgásba, hosszabbítsuk meg Bicskéig!
Cserna János
2023. július 21. 01:21
Csodálatos, hogy ez a remek szakértő a sporthoz is érteni szeretne. Ha már biztonságpolitikából megbukott, átnyergel a sportra. Amúgy ez az alak mennyit guglizhatott, amig rátalált egy olyan sikeres sportcsapatra akadt, amelyik kijátszható a futballal szemben? Mert itt az történt. A karatecsapatnak gratulálok. Sajnos, én sem hallottam még róluk. Ennyit Rácznak mégis megköszönhetek. Igyekszünk elfelejteni a fradi-vereséget, főleg, ha a csapat is feledteti majd.
Vata Aripeit
2023. július 20. 18:48
Oly sokan azért nem figyeltek erre. A dk maga alá hugyozott az örömtől, de ezen kivűl max a fradi drukkerek voltak kiakadva. A ZTE is elpicsázta az MU-t. A magyar vállogatott angliában alázta az angolokat...etc..na arra sokan figyeltek. A wadu karatésokról sajnos sokunknak fogalma sincs. Nem kell mindent átpolitizálni. Mellesleg gratulálok a csapatnak. A karatézóknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!