„Miniszterelnökként mit fog csinálni?” – beleállt Karácsonyba a DK-szimpatizáns Facebook-oldal

2021. június 08. 14:45

Elmegy korrepetálásra? – tette fel a kérdést a DK-t támogató Europálya nevű Facebook-oldal, amely nem először támadja Dobrev Klára előválasztási riválisát.

2021. június 08. 14:45
null

Ismét beleállt Karácsony Gergelybe az Europálya nevű, a DK-t és Dobrev Klárát támogató Facebook-oldal. A minap posztoltak róla, hogy a főpolgármester nem volt hajlandó válaszolni a Deutsche Welle riporterének, aki a napokban próbált Karácsony Gergellyel angolul, vagy németül interjút készíteni. A Párbeszéd társelnöke elutasította a felkérést, még úgy is, hogy Bohár Dániel, a Pesti Tv Riportere felajánlotta, tolmácsol neki.

„Elmegy korrepetálásra?” – kérdezte Karácsonyról az Europálya

Az Europálya ezzel kapcsolatban azt írta, Karácsony „nem tudottválaszolni. Hozzátették: „A baráti sajtó elutazott Magyarországra, hogy részt vegyen a Fudan elleni tüntetésen, és rövid interjút készítsen Karácsony Gergellyel. Ő azonban azt az egyszerű kérdést sem értette angolul, hogy mi volt a tüntetés oka, nem is válaszolt rá.

Nem bántjuk őt, kiváló főpolgármester, de

Egy kormányfő akkor alkalmas, ha nem egy, hanem több nyelven is ki tudja fejezni magát, van tapasztalata az államigazgatásban, hajlandó kommunikálni az emberekkel. Gergő kiválóan kiegészíthetné például Dobrev Klárát, hiszen Budapest vezetése az egyik legfontosabb feladat.

Együtt, csapatban, összedolgozva egy jobb Magyarországot teremthetünk! Hajrá Gergő Budapesten, hajrá Klára az előválasztáson!” 

Nem először támadják Karácsony Gergelyt

Az Europálya legutóbb még májusban tett közzé egy posztot arról, hogy Dobrev Klára öt nyelven beszél, hozzátéve, hogy „neki biztosan nem fog kelleni tolmács!” egyértelműen utalva arra, hogy  a DK miniszterelnök-jelöltje alkalmasabb az ellenzék közös miniszterelnök-jelölti pozíciójára, mint Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere. 

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. június 09. 13:58
zoo fauna & flóra
nyugalom
2021. június 09. 12:40
Színjatek! Ez a barom mar nem lephet vissza, no meg mar meg is tetszett a szerep, minden lepereg a pofajarol! Sunyi de gőgös, egyre agresszivabb proli! A csaladja nem szégyeli? Undor!
Kopa
2021. június 09. 10:25
Ezek a dákósok és a Jákob is dicséri kuvik gerit, hogy milyen fantasztikus polgármester. Valamiről lemaradtam?
geyza1947
2021. június 09. 09:33
Ha Gyurcsány meghekkeli a választást, akkor az az életébe fog kerülni !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!