Vécépapírokat dobáltak a momentumosok a Sándor-palotára

2018. december 22. 09:28

Az Index tudósítása szerint a késő esti budavári tüntetés vége felé vécépapírokat dobtak a Sándor-palota felé, a rendőrök közé a momentumosok.

2018. december 22. 09:28

Az Index tudósításában arról ír: a péntek késő esti, Sándor-palota előtt tartott tüntetés vége felé momentumos tüntetők vécépapírokat dobtak a Sándor-palota felé, a rendőrök közé, azt kiabálva, hogy „Ezt írd alá, János”.

Füstgránát is repült a Sándor-palota bejáratához, az ott álló rendőröket ellepte a füst. Voltak, akik odakiáltották, hogy „Ne dobáld a rendőrt!". Hógolyókkal is megdobták a rendőröket, és egy petárda is eldurrant.

A police.hu-n este negyed 12-kor írtak arról, hogy a Szent György téri rendezvény befejeződött. „A rendőrség biztosította a bejelentett rendezvényt, intézkedésre nem került sor".

Összesen 306 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2018. december 23. 11:19
A középiskolában ahová anno jó régen jártam( ez a miskolci Bláthy Ottó Villamosipari Technikum volt, argósan: "villanygimnázium") volt egy műhelyoktató--műszerész-elektronikus műszerész ismereteket tanitott-- aki minden diákot GÉZÁNAK HIVOTT! (még talán olyan is lehet, aki szintén ugyanabba a suliba járt--itt kommentelget esetleg ő is-- és őt is GÉZÁNAK HIVTA ez a "tanár úr".) De nem is simán Gézának, hanem inkább "Géézzzának" így elnyújtva. Mondjuk így: " Géézzzafijam a munkád eddig elégséges..." etc...etc..Sajnos már meghalt az az oktatónk, de mindent összevetve SOKAT LEHETETT TŐLE TANULNI! Szóval ez a "tanár úr"--nem volt tanár, csak műszerészoktató, de később jogból "ledoktorált", sajátos módon-- jutott nekem eszembe "fakocka" levelezőtárs beirogatásai nyomán, aki majd mindenkit "PAPÁ"-nak szólit és áposztrofál-- Dr.Moldován János tanárúr, oktatónk "gézázásához" abszolút hasonlóan. Diákként jókat röhögtünk a "gézázásán" a tanárúrnak--amit Ő észre sem vett....GÉZÁK VOLTUNK NEKI MIND...SIMÁN, pedig nekem speciel egyetlenegy Géza nevű osztálytársam sem volt.
Sulammit
2018. december 22. 21:42
Momentum? WC papír? Marad a gyerek, amíg játszik.
pemete jakab
2018. december 22. 20:21
"Vécépapírokat dobáltak a momentumosok a Sándor-palotára" Csomagolhattak volna bele némi tartalmat. Úgy jobban illik az orbáni rendszerhez.
Akitlosz
2018. december 22. 19:30
Látszik, hogy Amerikában járt a főkolompos. Ott szedte magára ezt a primitívséget.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!