Tovább folytatódik a Fidesz mélyrepülése Tapolcán?

2015. április 10. 09:11

Hogy mennyire kétségbeesett a Fidesz, azt jól jelzi, hogy a kormánypárt Orbán Viktor személyében még a „szuperfegyvert” is bevetette.

2015. április 10. 09:11
Frankó Provolone
„A közelgő időközi választás alkalmával a politikai pártok tényleg mindent megmozgatnak a győzelem érdekében. A Fidesz még a saját »független« civiljeit is bevetette, és egy egészen aprócska luxusautós felvonulással békemenettel is megajándékozta Sümeg népét rengeteg »gyurcsányozással« és »keményen dolgozó kisemberezéssel« egyetemben. 

Az esélyes pártok a saját »nagyágyúit« is bevetették a választási kampány során, Gyurcsány Ferencen keresztül Orbán Viktorig. A februári időközi választás előtt a Fidesz ismertebb politikusai nem jártak Veszprémbe fórumokat tartani, Tapolcán viszont az elmúlt hetekben Kövér László, Varga Mihály, Kocsis Máté is felbukkant. Még a Fidesz ifjúsági szervezete is beszállt a küzdelembe. A Fidelitas szerint a jobbikos jelölt a náci SS jelmondatához, a »Becsületem a hűség«-hez hasonló jelszót varratott a testére.

Az ígérgetésekből sincs hiány a kormánypárt részéről. A Fidesz két hónapja Veszprémnek uszodát ígért, itt most a tapolcai kórház fejlesztése az egyik fő téma. A kormány a beruházásokhoz 455 millió forint többletforrást biztosítana, és ezen kívül 70 millió forint adósságot is átvállalna.

Mindezek ellenére a Fidesz tényleg berezelt

A Fidesz mérései szerint korábban Lasztovicza személye volt az, amely sok baloldali szavazót is megnyert, ezért a kampányban a jelöltjük, Fenyvesi Zoltán a kormánypárt ígéretei szerint rendkívül aktív lesz, a különböző konfliktusokat is fel fogja majd vállalni .A Fidesz ennek ellenére az utolsó pillanatban csak lemondta a tapolcai időközi országgyűlési választás három esélyes jelöltjének vitáját. Hogy mennyire kétségbeesett a Fidesz, azt jól jelzi, hogy a kormánypárt Orbán Viktor személyében még a »szuperfegyvert« is bevetette.”

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2015. április 10. 13:38
Ugyan különben senkit nem érdekel Tapolca, csak éppen az a baj, ha ő sötét hülyeségük miatt a dk-mszp jelöltje győz, akkor megint frakció alakíthat Gyurcsány..akit az ország legnagyobb része utál..kivétel lehet talán Tapolca..de akkor vigyék oda magukhoz és tartsák ott. Ha győz, őrizzék meg és örüljenek neki, de ne szabadítsák rá az országra.
Szorgos Lajhár
2015. április 10. 13:07
Nyer a maszopos. :O(((
péterx
2015. április 10. 12:38
1.Az erőfeszítés nem kétségbeesés... 2. Ami Tapolcán történik , az demokratikus kampány , a maga ilyenkor szokásos felfokozott , MINDEN párt részéről kötelezően csúcsrajáratott tevékenységével .
császár
2015. április 10. 11:04
Egy este az operából kijőve egy óriási lelkes tömegben találtam magam aki Orbán Viktor megjelenésére várt, énekelt és ünnepelt, majd megszólalt a Viktor, Viktor és szinte felrobbant a belváros amikor megjelent a bálvány. Hogy elmúlott a világ dicsősége! Mocskos pénz lett belőle.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!