Matolcsy az NKE-n fog doktori képzésre járni

2014. november 13. 10:55

Matolcsy György jegybankelnök szeptemberben beiratkozott a Nemzeti Közszolgálati Egyetem doktori képzésére. Ugyan már van egy közgazdasági doktorija, de most a gazdaságkormányzási mechanizmusok összehasonlító elemzéséről fog értekezni.

2014. november 13. 10:55

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem PhD-hallgatója lett Matolcsy György jegybankelnök – írja az Index a Figyelő értesülései alapján. A jegybankelnöknek már van egy doktorija közgazdaságtanból. Azt nem árulták el az MNB-nél a Figyelőnek, hogy miért kezd Matolcsy újabb tanulmányokba.

A második disszertációját a gazdaságkormányzási mechanizmusok összehasonlító elemzéséről fogja írni, a lap szerint ez a témavezetők közül Lentner Csabához áll a legközelebb, aki korábban MIÉP-es parlamenti képviselő volt.

Matolcsynak nem kell órákra járnia, mivel már van elegendő számú publikációja, csak a dolgozatát kell leadnia. Az NKE szerint a fokozatszerzési eljárása már folyamatban van.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2014. november 13. 12:28
"Matolcsy az NKE-n fog doktori képzésre járni" Eltolcsy lesz az egyetem 'állatorvosi lova', az elrettentő példa.
dobzselaci
2014. november 13. 11:34
Úgy tudom, hogy a nemzeti janicsárképzőn ez érdemben már nem ronthat...
mr. dzsidzsato
2014. november 13. 11:02
az NKE annyira egyetem, mint amennyire egy spermabank pénzügyi intézmény...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!