Csepeli gyilkosság: megszólalt az egyik gyanúsított

2010. szeptember 08. 11:12

A brutális csepeli iskolai kettős gyilkosság ügyében bűnrészességgel vádolt Deme Gábor a Blikknek tüzetesen beszámolt élményeiről. Azt állítja: ő is áldozat, halálfélelmet érzett a helyszínen.

2010. szeptember 08. 11:12

Deme Gábor, akit a csepeli kettős gyilkosság ügyében bűnsegédlettel vádolnak, a Blikknek elmondta: ő maga is áldozat, ő is féltette életét az iskolai biztonsági őrtől. Kun Tamás feltételezett bűntársa, aki állítólag megtört és megőszült, részletesen leírta élményeit.

„Miután kiléptem az irodából, eldördült az első lövés. Összecsuklottam a félelemtől, majd leszaladtam a főbejárathoz, rángattam, rugdostam, hogy végre kiszabaduljak, de zárva volt. Közben több lövés dördült. Folytak a könnyeim. Ezután a padlásra akartam feljutni, mert ott van a vészkijárat, ám a folyosón, az iroda bejáratánál ott állt Kun Tamás. Karjából folyt a vér, a fegyvert pedig rám irányította. Azt vártam, hogy mikor érzem a lövés okozta fájdalmat” - fejtette ki saját verzióját a Fővárosi Bíróság folyosóján a gyanúsított. Állítja: a holttestek meglátásakor reszketett félelmében.

A gyilkosság napján Kun Tamás biztonsági őr és Deme Gábor az elbocsátásuk miatt mentek beszélgetésre Takács József igazgatóhoz és Papp László igazgatóhelyetteshez. Ennek folyamán Kun hirtelen elővette fegyverét, és kivégezte az iskola vezetőit.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miloka
2010. szeptember 08. 13:12
Egy újabb verzió.
Rothmüller Mortizár
2010. szeptember 08. 12:50
és ez még semmi! hogy be leszel te szarva mikor belépsz a cellajtón letölteni az a 15 évet amit kapsz. bűnöző.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!